Mobile Menu Icon

Tæt på det hele

Nicolinelund ligger helt mod nord i Stevns kommune. Der er 10 minutters kørsel til det karismatiske handelsliv i Køge, som også byder på biograf, cafeer, restauranter og hyggelige torvedage.

Området er i sund vækst i disse år. Flere og flere store arbejdspladser flytter til Køge, havneområdet er i rivende udvikling, og Køge sygehus udbygges i øjeblikket for at blive et af landets supersygehuse.

Der er få byggegrunde omkring Køge, og der er især få byggegrunde, der er så unikt placeret som Nicolinelund.

By og land mødes i og omkring Nicolinelund. Den prægtige natur på Stevns ligger i villakvarterets baghave, mens forhaven byder på gode arbejdspladser, nyt supersygehus, interessant shopping, folkeskoler, privatskoler, institutioner med pasningsgaranti, masser af uddannelsesmuligheder, bl.a. på det innovative Campus Køge, fine sportsfaciliteter, golfklub, samt et rigt kultur- og foreningsliv.

Dertil kommer de senere års massive investeringer i områdets transportstruktur. Motorvejen er under udbygning, og der etableres hurtigforbindelser med tog. Begge dele forkorter transporten til København markant. Både skole, daginstitution og sportsfaciliteter ligger i gåafstand fra Nicolinelund. Områdets øvrige skoler betjenes af skolebusser, som giver børnene sikker og effektiv transport frem og tilbage.

Nicolinelund er med andre ord tæt på det meste og alligevel sig selv.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg Nicolinelund
Tæt på naturen, havet og byen
VI VIL HJÆLPE NATUREN GODT PÅ VEJ
22 BOLIGER PÅ VEJ TIL DE MODNE
Nicolinelund etableres i samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.