fbpx
Mobile Menu Icon

NYHED: Marens Minde byder på 40 nye, eksklusive byggegrunde og 18 flotte dobbelthuse i Nicolinelund

Nu nærmer vi os etableringen af Marens Minde – den første af fire nye landsbyer i Nicolinelund.

Marens Minde vil bestå af 40 byggegrunde og 18 dobbelthuse. De anlægges omkring landsbyens gadekær, i ly af det gamle, fredede markdige, hvor hvidtjørnen netop nu blomstrer om kap med Nicolinelunds æbletræer.

Marens Minde orienterer sig mod Nicolinelunds store eng. Herfra kan du gå ad Havstien, som er en natursti, der bringer dig ned til kysten med den fælles private strand.

Naturen for bordenden
I Marens Minde skal livet leves tæt ved havet, tæt ved Tryggevælde Ådal, med højt til himlen, med hundredvis af æbletræer i kvarteret, med skønne gadekær, og med den store eng, der binder hele Nicolinelund sammen.

Marens Minde er et unikt kvarter, hvor naturen har siddet for bordenden ved alle planlægningsmøderne. Her kan børn og voksne med ægte naturglæde leve i pagt med naturen og følge årstidernes gang. Her vil fugle, insekter og dyr udfolde sig i haverne og på engen; sommerfugle, frøer, spændende insekter og vilde bier vil regere. Og harekillinger vil stå på spring, når morgenen gryr med disen hængende over engen.

Livet i Marens Minde er et liv i balance. Et liv med vilde blomster og græsser i engen, med masser af æbletræer, med søer og vådområder, sandbanker og stendiger. Et liv, hvor uglen kalder fra trætoppene, og hvor pindsvinet fuld af misundelse skuer efter egernet.

Bo godt og vær med til at passe på naturen
De fleste mennesker vil gerne bidrage til at værne om naturen. Ønsket om at belaste miljøet mindst muligt står også højt på dagsordenen hos de fleste af os.

I Marens Minde kan du meget konkret gøre noget godt for vores smukke natur, der som bekendt er under pres. Både gennem bæredygtige varme- og energiløsninger, men også ved at sikre naturens mangfoldighed – både i din have og i den fælles eng.

De nye landsbyer i Nicolinelund fokuserer nemlig lige netop på at fremme biodiversiteten, og din have er en vigtig del af denne mission; at give naturen en hjælpende hånd.

I dag er området konventionelt dyrket landbrug. Når landsbyerne og engen er anlagt, og alle de særlige træer, buske og blomster er sat i haver og grønne områder, har både sommerfugle, insekter, fugle og dyr som harer, egern, ræv og pindsvin fået gode levesteder. Det bliver et helt særligt sted med nære naturoplevelser lige uden for køkkendøren.

I Nicolinelund udvikler vi med andre ord byer, uden af afvikle naturen. Det er målet med det hele: At skabe nye, skønne boliger og samtidig skabe mere, skøn natur.

Vil du være først til at vide mere om Marens Minde?
Der planlægges kun 40 grunde og 18 dobbelthuse – så der bliver rift om dem.

Snart offentliggøres hele herligheden på Nicolinelunds website. Men de første, som får besked, er dem, der står på venteliste.

Vil du tilmeldes ventelisten?

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.