fbpx
Mobile Menu Icon

Kom til besøgsdag

Oplev Marens Gårdhaver og vores nye landsbyfællesskab

Vi inviterer til besøgsdag i Marens Minde, hvor du kan opleve vores nye naturområde og høre om de skønne gårdhavehuse med biodiverse haver, som opføres nu med de første indflytninger i sensommeren 2024.

SØNDAG D. 1. OKTOBER FRA KL. 11 – ca. 13.30
Stevnsvej 101, 4600 Køge
OBS: kør ad Hybenrosenvej, og drej til højre ved dannebrogsflagene
TILMELDING NØDVENDIG 

Tilmeld her

Udfyld venligst alle felter markeret med stjerne

   

  PROGRAM FOR BESØGSDAGEN I MARENS MINDE

  • Vi mødes i Marens Mindes fælleshus på Stolpegaard kl. 11. Her byder vi velkommen og fortæller om visionerne for området, den grønne naturdagsorden og fællesskabet.
  • Derefter går vi i samlet flok ud og oplever Marens Minde, som er den nyanlagte landsby, hvor Marens Gårdhaver skal opføres. Her har vi afmærket grunden til det første gårdhavehus, og vi fortæller om processen for byggeriet.
  • Så går turen videre til Marens Gadekær og engen midt i Marens Minde. Vi kigger på de fine, biodiverse haver og hilser på naboer undervejs.
  • Derfra fortsætter vi ned mod Nicolines Strandhave, hvor vi får en lille forfriskning og nyder den smukke udsigt over vandet.
  • Sammen følges vi tilbage til fælleshuset, kigger på husmaterialer og plantegninger, og får en god snak om husene, haverne og meget mere.

  På besøgsdagen møder I Søren Lauritsen fra danbolig/Køge og Anker og Käte, som står for udviklingen af vores bolignaturområde, samt bygmester Arild Gildbu fra 3G Entreprise, der opfører og står for salget af husene.

  Besøgsdagen slutter ca. kl. 13.30.

  Adressen er:

  Fælleshuset, Stevnsvej 101, 4600 Køge
  OBS: Kør ad Hybenrosevej og drej til højre ved dannebrogsflagene.

  Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
  Tilmeld nyhedsbrev
  Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.