Mobile Menu Icon

Grund & Villa

I Nicolinelund finder du nogle af Sjællands skønneste byggegrunde til salg – 500 m fra havet, midt i naturen, lige syd for Køge, og med København inden for rækkevidde.

Naturen for bordenden

Nicolinelund er fuld af natur. Boligkvarteret anlægges som en æblelund og et bæredygtigt naturområde, hvor det gode, grønne menneskeliv kan gå hånd i hånd med et stærkt plante- og dyreliv. Det handler ikke kun om naturvenlige haver; midt i Nicolinelund anlægges også en 40.000 m2 stor eng, som vil styrke biodiversiteten i området.

Vælg selv byggefirma

Nybyg efter jeres drømme og ønsker – du og familien kan bygge drømmehuset med det byggefirma, I vælger. Nicolinelund arbejder sammen med flere dygtige byggefirmaer, som ønsker at opføre huse med mest mulig bæredygtighed inden for den byggeøkonomi, I har til rådighed.

Grunde fra 1.295.000 kr.

I øjeblikket har vi smukt beliggende byggegrunde til salg i Nicolinelunds nye landsby, Marens Minde.  Grundene starter på 817 m2, og priserne begynder på 1.295.000 kr.

Se ledige grunde og priser

Kort over hele Nicolinelund

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg Nicolinelund
Tæt på naturen, havet og byen
VI VIL HJÆLPE NATUREN GODT PÅ VEJ
KOM TIL TEMADAG SØN. D. 9. FEB. KL. 12
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.