fbpx

Infotavle

VEDR. REETABLERING AF STOLPEGÅRDSVEJ HAR VORES VEJINGENIØR SELVFØLGELIG ORIENTERET DE PÅGÆLDENDE BEBOERE DIREKTE
12. november 2021

Der har været et par enkelte forespørgsler på, hvornår Stolpegårdsvej færdigetableres, og hvorfor man ikke har asfalteret færdigt straks efter gravningen.

Vores vejingeniør har igennem forløbet været i dialog med beboere vedr. arbejder på vejen. Han har oplyst følgende:

”Da vi gik i gang med at grave i Stolpegårdsvej viste det sig, at vi ikke kunne foretage indbygning og komprimering af materialer på normal vis i ledningsgraven, da man kunne mærke vibrationer i de tættest beliggende huse.

For ikke at give yderligere gener til beboerne på Stolpegårdsvej, besluttede vi at fjerne/nedsætte vibrationerne. Der kunne derfor ikke foretages en forskriftsmæssig indbygning af materialer, hvorfor der kunne forudses sætninger i det indbyggede materiale i ledningsgraven. Vi valgte således at give materialerne tid til sætte sig og retablere ledningsgraven til top af asfalt med grus, for at tage eventuelle sætninger i gruset, der så kunne efterfyldes inden asfalteringen.

Nogle af de konstaterede huller i gruset skyldes givetvis, at det har sat sig som forudset. Entreprenøren har i øvrigt været ude for at efterfylde hullerne.

Inden der skal asfalteres, så vil den eks. asfaltkant blive renskåret i nødvendigt omfang, og der vil i øvrigt blive foretaget reetablering med asfalt iht. kommunens gravetilladelse.

Jeg forventer, at asfaltering påbegyndes slut uge 45, start uge 46”.

 

VI FLYTTER HAVSTIEN FOR EN TID
4. november 2021

Vi roder og regerer i øjeblikket. Der er ikke bare gang i byggerierne af de mange nye huse i Nicolinelunds nye landsby, Marens Minde; vi er også godt i gang med at forberede det nye landskab med fælled, eng, søer, gadekær og grøfter i det store naturgenopretningsprojekt.

Som altid – når der er entreprenør- og gartnerarbejder – afspærres området med byggehegn af sikkerhedsmæssige hensyn og for at give fred og ro til, at det særlige landskab kan etablere sig.

Den midlertidige natursti er derfor flyttet til langs byggehegnet. Der er adgang fra både Stolpegårdsvej i nord og fra Nicolinevej i syd via den lille stikvej.

Når området er færdigetableret og alle frøene er i god vækst, og når området frigives af vores anlægsgartnere, fjerner vi hegnene og sikrer, at Havstien får sit endelige forløb gennem engen.

Vi håber på overbærenhed, og vi håber samtidig, at I kommer forbi til vores kommende besøgsdag, hvor vi fortæller mere om naturgenopretningsprojektet, engen, fælleden og alle vandhullerne i Nicolinelunds nye etape.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.