fbpx
Mobile Menu Icon

GÅRDHAVEHUSE I naturvenligt LANDSBYFÆLLESSKAB

Visualiseringer, fotos og tegninger er vejledende.

12 SKØNNE GÅRDHAVEHUSE PÅ HVER 120 M2 FORDELT PÅ SEKS ARKITEKTTEGNEDE DOBBELTHUSE

Marens Minde er et moderne landsbyfællesskab med gadekær, stor biodivers eng, fælles strandgrund helt tæt på, masser af naturglade naboer, samt stort fælleshus på den gamle Stolpegaard.

Som en del af Marens Minde opfører vi nu 12 arkitekttegnede gårdhavehuse med små, vilde, naturvenlige haver. Marens Gårdhavehuse er især for de modne, der måske ønsker at skalere lidt ned fra en større bolig, eller som bare drømmer om en hverdag midt i naturen og tæt ved havet.

Byggestart [månednavn] 2023, indflytning fra [månednavn] 2024.

Fællesskab og naturvenlig passion

Livet i Marens Minde handler om glæden ved på tværs af generationer at dele hverdagen med andre. Vi har vi fælles haveredskaber, mulighed for delebil, vi spiser sammen i Fælleshuset en gang imellem, og vi har årligt tilbagevendende fester og andre arrangementer.

I Marens Minde nyder vi ikke bare naturen; vi vil også gøre en forskel for naturen. Sammen plejer vi den biodiverse eng, der tiltrækker truede dyrearter og skaber vildt fugleliv, vi har vilde haver, der få insekterne til at danse, vi har varmepumper og mulighed for solpaneler, og vi indretter os i det hele taget med naturen for bordenden.

Et frodigt, artsrigt boligområde

Vi er det gode eksempel på et skønt, frodigt og artsrigt boligområde, hvor vi bidrager til at gøre en forskel for klimaet og styrke biodiversiteten i både vores egne haver og i de fælles naturarealer. Vi arbejder sammen med Danmarks Naturfredningsforening og foreningen Vild Med Vilje, og sammen skaber vi fremtidens naturvenlige boligområde.

Vi svinger leen i fællesskab, vi arbejder sammen for at gavne dyrelivet, vi har naturdage, og året rundt har vi bioblitz, der måler effekten af vores fælles indsatser. Sammen med ungerne bygger vi fuglekasser og insekthoteller, og på naturdagene laver vi bål og hygger med snobrød og andre lækkerier.

Smutstier og samlingssteder

Vi anlægger hyggelige smutstier, som giver nem adgang til Marens gadekær, til Fælleshuset Stolpegaard, og til den store, vilde eng med Havstien, som fører til Nicolines Strandhave, hvor vi bader, sejler i havkajak og nyder solen.

Marens Gårdhavehuse ligger fredeligt og roligt ud til lukket vej og kommende cykel-/gangsti, samt med adgang til stisystemer, der leder til indkøb, skole, daginstitutioner og motionsfaciliteter inden for få minutter.

VELDISPONERET PLANLØSNING
Boligareal på godt 120 m2
Grunde fra ca. 360 til ca. 500 m2
Åbent køkkenalrum
Stor sydvendt stue
To skønne værelser
Badeværelse og gæstetoilet
Bryggers
Mulighed for tilpasning af køkken og etablering af ekstra værelse
Højt til loftet og store glaspartier
Vild forhave med morgensol
Dejlig sydvendt have
Smuk bøgehæk og naturprægede haveudlæg langs vejene
Varmepumpe og mulighed for solpaneler
Fælles p-plads, forberedt til el-ladestander
Fælles affaldsrum, fælles redskabsskur og mulighed for delebilsordning
Charmerende fælleshus
Fælles strandhave
Indflytningsgave: et hjemmehørende træ til haven
De arkitekttegnede Marens Gårdhavehuse opføres med inspiration fra den gamle Stolpegaard, der nu fungerer som naboernes fælleshus.
Naturvenligt landsbyfællesskab

Marens Minde er som den første af i alt fire nye landsbyer i Nicolinelund anlagt med naturen for bordenden og med det gode fællesskab som omdrejningspunkt.

Vi bor ikke kun i Marens Minde, fordi vi vil nyde naturen; vi vil også gøre en forskel for naturen.

Sammen plejer vi den biodiverse eng, der tiltrækker truede dyrearter og skaber vildt fugleliv, vi har vilde haver, der får insekterne til at danse, vi har bioblitz året rundt, der måler effekten af vores fælles indsatser, vi spiller naturbingo, og vi går på opdagelse med fiske- og insektnet.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.