fbpx
Mobile Menu Icon

Den Store Æbledag

Den Store Æbledag i Nicolinelund blev afholdt første gang søndag d. 16. august 2015 og vil blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Den Store Æbledag vil på sigt blive et traditionsrigt samlingspunkt for beboerne i villakvarteret, og når Nicolinelund er beplantet med gode æblesorter på fællesarealer og i haver, skal der høstes. Til den tid kan beboerne på Æbledagen samles om at plukke kvarterets æbler, moste, brygge, sylte og bage sammen på æbler.
På Den Store Æbledag 16. august 2015 havde Nicolinelund besøg af æbleguruen fra Snoremark, Karin Sloth. Hun fortalte om dyrkning og forarbejdning af æbler. Karin bød blandt andet på smagsprøver af sin prisvindende æblemjød.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.