Mobile Menu Icon

Bofællesskab

BOFÆLLESSKAB TIL SALG FOR DE MODNE (50+)
– unikke nybyggede gårdhavehuse

Snart opføres en ny etape af Gårdhavehusene i Nicolines Have. Det er skønne, rummelige boliger til de modne, som opføres i den gamle landbohave omkring den historiske Stolpegaard.

Uden for hver af bofællesskabets boliger anlægges en skøn, privat terrasse, og så er det beboernes fælles ansvar og opgave at pleje den biodiverse landbohave sammen. Her er skønne gamle æbletræer, smukke buske, god variation af planter, flagstang og smukt kig til Istidssøen fuld af liv.

Nybyg gårdhavehusene i Nicolines Have henvender sig til det aktive, modne publikum (50+) uden hjemmeboende børn, som har stor naturglæde, ægte havesans og interesse for at tage del i bofællesskabet.

20 klassiske gårdhavehuse

20 af husene udføres i klassisk landbostil, med gesimser og hvide vinduesrammer og døre, sorte tage og er malet i den særlige farve Stolpegaardsgrå. De opføres i to størrelser med et boligareal på hhv. 120 m2 og 130m2. Fire af disse boliger har eksklusiv adgang til søen.

Et klassisk hovedhus

Gårdens gamle hovedhus erstattes af et nybygget dobbelthus i halvandet plan. Dobbelthuset opføres med to boliger på hver 135 m2 i samme klassiske byggestil, som det gamle hovedhus fra 1893: røde mursten, gråsort tag, hvide vinduesrammer og sortmalede døre.

Dette unikke nybyg dobbelthus udgør Stolpegaards nye ”hovedhus” og placeres med direkte adgang til den gamle landbohave. Begge boliger har også egen terrasse som private zone.

Smukke rammer for et stærkt fællesskab

Helt tæt på det nye bofællesskab til salg ligger også Nicolinelunds fælleshus i en af de gamle gårdlænger. Det er et hyggeligt samlingssted for hele Nicolinelund med rummelige lokaler til samvær og overnatningsmuligheder for gæster på besøg.

Udover fælleshuset har bofællesskabets beboere også adgang til Nicolinelunds fællesarealer. Det gælder den meget smukke, gamle frugthave med væksthus ved lindetræsalleen, samt ikke mindst den fælles private strandgrund.

Derfor bofællesskab for de modne

I Nicolinelund tror vi på bæredygtighed. Ikke blot i forhold til energiforsyningen, men også i forhold til dyrkning af giftfrie haver, som kan styrke biodiversiteten, engagement i naturen samt deleøkonomi.

Derudover tror vi på mellemmenneskelig bæredygtighed og prioriterer, at beboersammensætningen i hele Nicolinelund spreder sig aldersmæssigt fra de yngste til de ældste.

Derfor etablerer vi dette bofællesskab i Nicolines Have for det aktive, modne publikum uden hjemmeboende børn.

Beboerne bestemmer naturligvis selv, hvordan de ønsker at indrette sig privat. Men ønsket om at gøre noget sammen er bærende. Det kunne handle om ugentlig fællesspisning, fællesindkøb, fælleskørsel, fælles motion, fælles byture, kulturelle aktiviteter, havearbejde, naturprojekter, der styrker biodiversiteten, nabohjælp og godt samvær efter behov.

Når du/I har besluttet jer for Nicolines Have, indkaldes I til et særligt møde, hvor I får lejlighed til at møde jeres kommende naboer.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.