fbpx
Mobile Menu Icon

Naboer

Nicolinelund er ikke et bofællesskab i traditionel forstand, men der er alligevel noget om snakken.

Nicolinelund er det bæredygtige villakvarter, hvor unge, ældre og børn lever sammen i et stærkt naboskab – tæt på havet og naturen. Her ligger både Køge og København med arbejdspladser og kulturliv inden for rækkevidde. Mød nogle af familier fra Nicolinelund.

Stine og Allan_1535 x 547_3“FED BELIGGENHED”
Stine og Allan har købt grund nr. 37 i Nicolinelund for at bygge et lækkert knækhus på 155 m2 med overdækket terrasse til dem og deres to drenge, Villum på to og Osvald på fire år. Læs mere.

Tanja og Hasse 1535 x 547
“VI FORELSKEDE OS MED DET SAMME”
Tanja og Hasse begynder at bygge deres hus på grund nr. 36 i løbet af sommeren 2016 og flytter ind sidst på året sammen med deres lille søn, Anton. Læs mere.

Guluzar og Cem 1535 x 547
“BLIVER NABO MED BARNDOMSVENINDE”
Gülüzar og Cem flytter ind i Nicolinelund i november 2016 med deres søn, Yilmaz, på fem år. Familien kommer oprindelig fra Jylland, men attraktive jobs bragte dem mod Sjælland i 2012. Læs mere.

Kirsten og Ulrik 1535 x 547
”DET MED ÆBLERNE OG BÆREDYGTIGHEDEN TILTALER OS MEGET”
Kirsten og Ulrik flytter ind i nybygget hus i Nicolinelund omkring 1. november 2016. De kommer fra en stor villa i Brønshøj ved København, men deres tre børn er fløjet fra reden, så nu etablerer de ny base på 140 m2 plus et skønt orangeri. Læs mere.

Maria og Daniel 1535 x 547
“VIGTIGT FOR OS, AT DER ER SÅ MANGE BØRN”
Maria og Daniel overtog grund nr. 21 i Nicolinelund i foråret 2016, og planen er, at byggeriet af deres ca. 250 m2 store villa begynder i løbet af sommeren. Parret regner med at flytte ind i drømmehuset med deres to børn, Lauritz og Kaiza i begyndelsen af 2017. Læs mere.

Tine og Kasper 1535 x 547
”IDEEN BAG NICOLINELUND ER FANTASTISK”
Tine og Kasper har købt grund nr. 23 i Nicolinelund. Parret har lille Lua på knap tre år og venter barn nummer to. Familien er oprindelig fra Lolland, men har boet i Brøndby de senere år for at være tæt på jobmuligheder. Læs mere.

Nia og Jan 1535 x 547
”TERAPI VED AT BO VED VANDET”
Nia, Jan og deres fireårige tvillingedrenge Christian og Phillipp flytter ind i Nicolinelund i et nybygget hus til foråret 2016. Familien bor i dag på Amagers stenbro og har valgt at bygge i Nicolinelund for at komme tættere på naturen og havet, uden at flytte helt ud på Herrens mark. Læs mere.

Shana og Nicolai 1535 x 547
“HVEM VIL IKKE GERNE BO I EN ÆBLELUND VED HAVET?”
Familie Rasmussen fra Juelsminde på Østjyllands kyst blev tiltrukket af Nicolinelund, fordi udstykningen er planlagt til at blive en bæredygtig æblelund, hvor børn, voksne og ældre kan leve det gode liv tæt ved havet og i pagt med naturen. Læs mere.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.