fbpx
Mobile Menu Icon

”Vi forelskede os med det samme”

Tanja og Hasse begyndte at bygge deres hus på byggegrund nr. 36 i sommeren 2016, og de flyttede ind sidst på året sammen med deres lille søn, Anton.

Både Tanja og Hasse er oprindelig fra Stevns, men har været københavnere i en årrække, mens de studerede. Siden da har de boet i hus i Boholte ved Køge.

”Jeg er vokset op i Hårlev og Hasse i Store Heddinge. Nu er vi flyttet tilbage til rødderne, og det vi meget glade for,” fortæller Tanja, der er marketingmedarbejder.

Parret har i flere år været vilde med tanken om at få bygget et helt nyt hus. De hørte om Nicolinelund fra en bekendt, og da de besøgte udstykningen første gang i september 2015, forelskede de sig med det samme.

”Nicolinelund er anderledes. Udstykninger har det med at bestå af helt firkantede grunde og snorlige veje. I Nicolinelund snor vejene sig gennem kvarteret, og så er vi meget begejstrede for ideen med alle æbletræerne i Nicolinelund”.

Parret så deres indflytning i Nicolinelund som en rejse tilbage til naturen. Og i dag nyder de at være tæt på Tryggevælle Ådal, stranden, skoven og de store vidder.

Tanja fortæller også, at en af deres gode venner er lærer på Strøbyskolen, der ligger et stenkast eller to fra Nicolinelund, og her skal lille Anton naturligvis gå i skole, når han er blevet nummeret større.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.