fbpx
Mobile Menu Icon

Tæt på det hele

Nicolinelund ligger i smørhullet med naturen og havet i baghaven og med Køge og København i forhaven.

Bevæger I jer den ene vej, er der 10 minutters kørsel til det karismatiske handelsliv i Køge, som blandt andet byder på mange specialbutikker, biograf, cafeer, restauranter, bryghus, et hyggeligt havnemiljø og stemningsfulde torvedage. Her er et aktivt kulturliv for alle aldre, mange gallerier og teater. Her ligger også Køge Ås med mountainbike baner og ridespor i den skønne skov.

Og kigger I den anden vej, ligger havet, Tryggevælde Ådal, Stevns Klint, Bøgeskoven og andre storslåede naturområder og venter.

Hele området omkring og syd for Køge er i sund og spændende vækst i disse år. Flere store arbejdspladser flytter til Køge, havneområdet er i rivende udvikling, og Køge sygehus omdannes i øjeblikket til et af landets supersygehuse.

For børnene og de unge er der også masser af gode institutioner med pasningsgaranti, folkeskoler, privatskoler, gymnasier og videregående uddannelser.

Tæt på Nicolinelund og på kun ti minutter kan I cykle til det hyggelige bycenter i Strøby Egede med supermarkeder, bagerier, cafe, apotek, bibliotek, blomsterbutik, selskabslokaler, læge- og tandlæge mm.

For de badeglade og aktive ligger Nicolinelunds Strandhave bare 500 m fra Marens Minde. Her er jollerampe, badebro og panoramisk udsigt over Øresund. Her bader, fisker og sejler vi i kajakker, optimistjoller og på surfbrætter.

Tæt på Nicolinelund har vi også en lille sejlklub med plads til din egen lille båd, hvor du også kan låne havkajakker.

Der er få byggegrunde omkring Køge, og der er især få byggegrunde, som er så unikt placeret som i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.