fbpx
Mobile Menu Icon

Byggegrund & Villa old

I Nicolinelund nær Køge finder du snart skønne byggegrunde til salg igen. Alle grunde i Marens Minde er udsolgt, men vi er snart klar med kystnære, naturvenlige Christians Vang, som Nicolinelunds næste landsby kommer til at hedde.

Vi forventer at være klar med mere specifik information om Christians Vang i løbet af efteråret 2023. Der vil være indflytning i løbet af 2024/2025.

Christians Vang vil bestå af cirka 40 skønne byggegrunde, samt et unikt bofællesskab for de modne med naturen som omdrejningspunkt. Bofællesskabet får orangeri, sommerfuglehave, fælles nyttehave og små vådområder med livgivende vand.

Grundene ligger naturskønt med havet tæt på og med nærhed til gadekær og engbakkelandskab med kystoverdrev. En del af de kommende grunde er udsigtsgrunde til søer og eng.

I Nicolinelund kan I bo midt i en æblelund, kun 500 m fra havet. Her er adgang til stort fælleshus i den gamle Stolpegaards charmerende længer, fælles strandhave og et stort bakket englandskab lige udenfor køkkendøren. Haverne er naturvenlige og sammen med de store fælles naturområder udgør de et vigtigt bidrag til at løfte biodiversiteten, hvilket er kernen i det nye bolig-naturområde.

Byg med dem, I vil

Nybyg efter jeres drømme og ønsker – I kan bygge drømmehuset med lige netop det byggefirma, I vælger.

I kan få inspiration fra de mange nybyg huse, som allerede er opført i Nicolinelund af Milton Huse, Lasse Larsen, Huskompagniet, Lind & Risør, Hybel med flere.

Hvis I gerne vil opleve det nye kvarter med naturen for bordenden, står Nybolig klar – Kom gerne på besøg.

Nicolinelund bygger gerne bro til dygtige byggefirmaer, som ønsker at opføre nybyg huse med mest mulig bæredygtighed inden for den byggeøkonomi, I har til rådighed.

Nicolinelund er fuld af natur

Det nye bolig-naturområde anlægges som en æblelund og et bæredygtigt naturområde, hvor det gode, grønne menneskeliv kan gå hånd i hånd med et stærkt plante- og dyreliv. Det handler ikke kun om naturvenlige haver; midt i Nicolinelund anlægges også en 40.000 m2 stor eng, som vil styrke biodiversiteten i området.

 

Se ledige grunde og priser

Kort over hele Nicolinelund

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.