fbpx
Mobile Menu Icon

Gårdhavehuse 2023

Drømmer du om et gårdhavehus med biodivers have, midt i naturen og tæt ved havet? Så er tiden kommet!

Har du passion for det vilde dyreliv, vil du gøre en forskel for biodiversiteten, drømmer du om en lille, biodivers og dyrevenlig have, og brænder du for det nære fællesskab? Så er Marens Gårdhaver lige stedet for dig.

Kom til besøgsdag 31. marts eller 14. april

Vi åbner vores fællesskab og udvider med 12 nye, arkitekttegnede gårdhavehuse placeret i skøn natur. I Marens Gårdhaver bor du tæt på engen, tæt på Tryggevælde Ådal, og i gåafstand til Strøby Egedes kyst med strandhave, og til det dejlige fælleshus på den gamle Stolpegaard med plads til hyggelige nabodage, foredrag, natur workshops, højtider og godt samvær.

Marens Gårdhaver er en del af Nicolinelunds nye landsbyfællesskab, Marens Minde. Det er et særligt sted, hvor vi dyrker naturglæden og værner om dyrelivet. Nu håber vi, at vores dejlige fællesskab med naboer i alle aldre snart får selskab af tilflyttere i den modne alder, der også er vilde med natur.

12 nye gårdhavehuse for de modne

Marens Gårdhaver er lavenergihuse, der i ét plan forsynes med klimavenlig jordvarme, med flotte klassiske detaljer inspireret af Stolpegaards charmerende arkitektur. Boligerne får højt til loftet, store vinduespartier og sydvendte facader, der giver masser af lysindfald.

Det veldisponerede boligareal er på godt 120 m2 med åbent køkken, stor sydvendt stue, to skønne værelser, bryggers, badeværelse og gæstetoilet. Marens gårdhaver er lavenergihuse, der forsynes med klimavenlig jordvarme. Du får også egen nummereret P-plads på fælles parkering, forberedt til el-ladestandere, og fælles affaldsordning. Dertil er der mulighed for delebil og deleredskaber.

  • Grundene varierer fra 390 m2 til 519 m2 (forbehold for justeringer)
  • Priserne begynder på 3.595.000 kr.
  • Indflytning fra efteråret 2024.

Du kan tilpasse gårdhavehuset efter dine behov og ønsker – i forhold til køkkenindretning, ekstra værelse, terrassebelægning og andet udstyr.

Se tegninger

Se oversigtskort

Alle visualiseringer er vist med tilvalg og er vejledende – ændringer forbeholdes.

Små, vilde haver

Marens Gårdhaver leveres med haveanlæg med bøgehækbeplantning, artsrig plæne med særlig blanding af hjemmehørende danske urter og græsser, samt med mulighed for forskellige terrassebelægninger. Ved indflytning modtager du en gave fra Nicolinelund – et smukt hjemmehørende træ, som er det ene af de to hjemmehørende træer, du skal plante i din have, sammen med fem hjemmehørende buske. Den artsrige plæne og de hjemmehørende træer og buske er med til at styrke biodiversiteten i vores bolig-naturområde. Ved indflytning tilmeldes din have til ‘Slip Haven Fri’, som Danmarks Naturfredningsforening står for, og ”Vilde Haver’, som Foreningen Vild Med Vilje står bag.

Fælles om naturen og det gode liv

I vores landsbyfællesskab har vi sat naturen for bordenden, og vi arbejder alle aktivt for at skabe ny natur og bedre levesteder for dyrelivet. Både i vores haver og i fællesarealerne. På tværs af generationerne svinger vi leen i engen, hygger os sammen på naturdage, holder bioblitz med landsbyens unger, og har festlige nabodage. Vi har delebil, deles om haveredskaber, og har fælles arbejdsdage, der gør vores hverdag nemmere og rigere på gode oplevelser.

Et liv med lærker og rovfugle

Marens Gårdhaver ligger tæt på gadekæret og blomsterengen, der summer af vilde bier. Vi har naturen lige uden for døren med lærker, svaler og havørne. Vi nyder strandhaven, hvor vi bader, surfer og sejler kajak langs det smukke klintelandskab.

Vi har også Tryggevælde Ådal i gåafstand, hvor vi fisker, sejler kano og overnatter i shelters. Stevns Klint byder på lange vandreture, og i Bøgeskoven samler vi svampe og tager på picnic.

I Marens Minde får du med andre ord en hverdag lige dér, hvor lærkereden er.

Naturstier og samlingssteder

Vi anlægger hyggelige naturstier, som giver nem adgang til Marens gadekær med Fælleden, hvor vi nyder den skønne udsigt over søen og engen med masser af fuglesang, hygger og med naboerne, eller fornøjer os med den medbragte kaffe, vin og sandwich.

En kort tur ned ad Havstien fører dig gennem engen til Strandhaven med badebro. Her kan du ro kajak, surfe, fiske, bade og nyde solskinnet.

Bygherre

Gårdhavehusene sælges og bygges af 3G Entreprise. Som led i byggemodningen af Marens Gårdhaver leverer Nicolinelund haveanlæg med bøgehækbeplantning, artsrig plæne med særlig blanding af frø fra vilde, danske urter og græsser, samt med mulighed for forskellige terrassebelægninger.

Kom til besøgsdag 31. marts eller 14. april

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.