fbpx
Mobile Menu Icon

”Det med æblerne og bæredygtigheden tiltaler os meget”

Kirsten og Ulrik flyttede ind i Nicolinelund i slutningen af 2016. De kom fra en stor villa i Brønshøj ved København, men deres tre børn var fløjet fra reden, så nu var det tid til at etablere en ny base på 140 m2 plus et skønt orangeri.

Kirsten og Ulrik faldt for Nicolinelund, da de besøgte udstykningen første gang i efteråret 2015.

”Det med at bygge i en bæredygtig æblelund tiltalte os meget. Vi havde været lidt omkring for at finde et nyt, mindre hus, men vi kunne ikke finde ’det rigtige’. Da vi stødte på Nicolinelund på nettet og besøgte udstykningen ved Strøby og Køge kyst var vi ikke i tvivl,” fortæller Kirsten og fremhæver, at der er mange forskellige mennesker, som har købt grunde i Nicolinelund.

”Der er en utrolig stemning i Nicolinelund. De mange grundejere har allerede fundet sammen. Der er masser af børnefamilier, men også midaldrende og lidt ældre mennesker. Vi er meget glade for at være blevet en del af det fællesskab. Det er som om, der allerede er opstået en fælles ånd i Nicolinelund”.

Kirsten og Ulrik er begejstrede for at være flyttet ud af københavnsområdet for at komme tættere på naturen. De er begge glade for at sejle i kano, så med Tryggevælde Å helt tæt på, er der gode muligheder for at dyrke den passion. Og Ulrik har planer om også at anskaffe en havkajak, som han kan motionere i langs Køge kyst. Mens Ulrik sejler, ved Kirsten godt, hvad hun skal lave.

”Vi har fået bygget en skønt orangeri til vores hus. Jeg er vild med middelhavsplanter, og jeg nyder virkelig at plante og pleje citrusplanter i mit orangeri. Og så er det jo også skønt med hjemmedyrkede krydderurter året rundt.”

Parrets tre voksne børn og et enkelt barnebarn bor i København, men Kirsten er ikke bekymret for, om de kommer til at se hinanden nu, hvor hun og Ulrik er flyttet til Nicolinelund.

”Vi har sørget for et par gæsteværelser i vores nye hus, og med den nye bane mellem Køge og København vil det kun tage 18 minutter plus det løse at besøge hinanden.”

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.