fbpx
Mobile Menu Icon

”Terapi at bo ved vandet”

Nia, Jan og deres tvillingedrenge Christian og Phillip flyttede ind i Nicolinelund i et nybygget hus i foråret 2016. Familien kommer fra Amagers stenbro, men valgte at bygge i Nicolinelund for at komme tættere på naturen og havet, uden at flytte helt ud på Herrens mark.

Jan er privatrådgiver i en bank og Nia er sportsmassør og personlig træner. De er begge meget aktive mennesker, som bruger megen tid på cykling, løb og roning.

”Vi kendte faktisk ikke området ved Nicolinelund, men da vi besøgte udstykningen, blev vi revet med af stemningen. Hele setup’et tiltaler os meget. Der er stort fælleshus, vi er tæt på vandet, der er skoler og institutioner helt tæt på, og så er der plads til, at vores to drenge kan udfolde sig optimalt”, fortæller Nia.

Jan og Nia har i mange år talt om, at når de fik børn, så skulle de væk fra stenbroen. Samtidig har parret et ønske om at få mere ro ind i tilværelsen og at leve i en bolig, hvor de ikke sidder for hårdt i det økonomisk.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.