fbpx
Mobile Menu Icon

Bliver nabo med barndomsveninde

Gülüzar og Cem flyttede ind i Nicolinelund i slutningen af 2016 med deres søn, Yilmaz. Familien kommer oprindelig fra Jylland, men attraktive jobs bragte dem mod Sjælland i 2012. Gülüzar er socialrådgiver og arbejder med udsatte unge. Cem er kølemontør og arbejder især meget i Københavns Lufthavn. Familien har bygget et 164 m2 stort vinkelhus med integreret carport på byggegrund nr. 31 i Nicolinelund.

Det var først og fremmest den skønne natur, som fik Gülüzar og Cem til at beslutte sig for, at fremtiden for dem lå i Nicolinelund.

”Vi elsker naturen – både skoven og vandet. Vi fisker meget med vores søn, så det er skønt at kunne gå til Tryggevælde Å og til Køge kyst og forsøge at fange aftensmaden sammen med Yilmaz,” fortæller Gülüzar.

Lille Yilmaz er en glad skovbørnehavedreng, så han vil hurtigt falde til i det grønne Nicolinelund, hvor antallet af kommende beboere under 10 år er næsten lige stort som antallet af voksne.

Gülüzar og Cem besøgte Nicolinelund første gang i oktober 2015 og var solgt med det samme. De var så begejstrede for konceptet, at Gülüzar straks ringede til sin veninde gennem 25 år, Necla, og gjorde hende opmærksom på Nicolinelund. Necla og hendes familie besøgte straks efter kvarteret og besluttede sig for også at blive nybyggere.

”Necla og jeg er vokset op sammen i Holstebro, og vi har jævnaldrende drenge, så det er bare fantastisk, at vi nu bor i samme kvarter,” fortæller Gülüzar og fortsætter.

”Det betød også meget for vores beslutning, at der er så mange børnefamilier, som bygger i Nicolinelund, og så er det rigtig spændende at være med til at etablere noget helt nyt sammen med en masse gode naboer.”

Gülüzar fremhæver også Nicolinelunds beliggenhed i forhold til skole, daginstitutioner og ikke mindst arbejdspladser.

”Det betyder meget for os, at vi ikke er blevet isoleret. Der er mange muligheder i forhold til arbejdspladser for os, og Yilmaz kan gå i skole ganske tæt på vores nye hjem – det betyder meget. Og så gør det jo heller ikke noget, at København ligger så tæt på – så kan vi vælge storbyen til og fra, som det passer os.”

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.