fbpx
Mobile Menu Icon

”Ideen bag Nicolinelund er fantastisk”

Tine og Kasper har bygget deres drømmehus på byggegrund nr. 23 i Nicolinelund. Parret, der har to små børn, er oprindelig fra Lolland, men har boet i Brøndby de senere år for at være tæt på jobmuligheder.

Tine er privatrådgiver i en bank og Kasper er trafikkontrollør. Parret besluttede sig for Nicolinelund, fordi de har et ønske om, at deres børn skal vokse op i et område med gode institutioner og skoler, og at hele familien kan leve tæt på naturen.

”Den sjæl, der er i Nicolinelund, fandt vi attraktivt. Planen for kvarteret er atypisk. Der er tænkt over tingene. Fx er alle veje anlagt i snoede forløb, frem for de traditionelle udstykninger, hvor alle veje er snorlige. Hele konceptet tiltaler os, og det med at bo i en æblelund er bare fantastisk”, fortæller Tine Schou.

Nicolinelund bliver som bekendt beplantet med gode æblesorter i alle fællesarealer, og hver nybygger får tre æbletræer forærende ved indflytning. På den måde udvikler Nicolinelund sig på sigt til at blive en frodig æblelund, hvor børnene hvert år kan høste kvarterets frugter og moste dem i Nicolinelunds store fælleshus på den gamle Stolpegaard.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.