fbpx
Mobile Menu Icon

“Vigtigt for os, der er så mange andre børn”

Maria og Daniel overtog grund nr. 21 i Nicolinelund i foråret 2016 og gik i gang med byggeriet af deres ca. 250 m2 store villa i løbet af sommeren. Et lille års tid senere flyttede parret ind i drømmehuset med deres to børn, Lauritz og Kaiza i midten af 2017.

”Daniel er vokset op i København. Hans nu afdøde far tog ham gennem hele barndommen på søndagsture til Strøby Egede for at Daniel kunne komme ud til havet og den dejlige natur. Det er faktisk en af årsagerne til, at vi nu flytter hertil. Vi har selv fortsat traditionen med ture hertil engang imellem, og vi har altid betragtet området som en fantastisk perle”, fortæller Maria.

Det betyder også meget for Maria og Daniel, at der er så mange andre børnefamilier, som har købt byggegrunde i Nicolinelund.

”Vi fandt Nicolinelund på nettet, og vi glæder os til at blive en del af det fællesskab, der allerede er lagt op til i udstykningen. Det har klart tiltrukket os, at der er så mange andre børnefamilier, som flytter ind, og vi er slet ikke i tvivl om, at vi med Nicolinelund får garanti for hjemve”.

Parret holder meget af naturen og har blandt andet noteret sig den direkte sti fra Nicolinelund ned til kysten, ligesom Maria og familien også glæder sig til et aktivt liv i Stevns’ natur.

”Jeg har allerede spottet alle de gode løberuter omkring Nicolinelund”, siger Maria.

Afslutningsvist fortæller hun, at det også har betydet meget for parret, at byggegrundene i Nicolinelund sælges privat af ægteparret Käte og Anker.

”De gør et fantastisk stykke arbejde. Vi har oplevet, at de virkelig brænder for, at Nicolinelund skal blive noget særligt. I princippet kunne de være ligeglade, men de må selv have en stor kærlighed til stedet med al den energi de lægger i projektet. Tænk engang; de inviterede alle os grundejere til nytårskur – det er der altså ingen andre udstykkere, der kunne finde på”.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.