fbpx
Mobile Menu Icon

VI HAR DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING MED VED BORDET

I Nicolinelund har vi en ambition om at leve livet i pagt med naturen, havet og Tryggevælde Ådal. Vi har højt til himlen, og mens vi trækker vejret helt ned i lungerne, er vi godt i gang med at plante hundredvis af æbletræer og andre hjemmehørende arter i kvarteret. Vi vil nemlig genskabe den natur, som engang var på Stevns, og som i den grad gavner dyre-, plante- og menneskelivet.

Vi gør det på store naturgrunde, omkring vores mange søer, grøfter og gadekær, og vi gør det ikke mindst med den 40.000 m2 store natureng, vi anlægger midt i det hele.

Det bliver vildt smukt, vildt dyrevenligt og vildt godt for de familier, der bliver plads til i Nicolinelund. Vi kommer til at bo i en betydningsfuld naturkorridor mellem havet og ådalen, og uden for køkkenvinduet vil stærens og harens knejsen med nakken akkompagnere morgenkaffen, mens sommerfugle og bier danser i vinden.

Vi gør det med Danmarks Naturfredningsforening

Vi har udviklet Nicolinelunds naturprofil i tæt samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Sammen omdanner vi et stort stykke konventionelt dyrket landbrugsjord til god stevnsk natur med livgivende biotoper, naturrum og rekreative arealer. På den måde skaber vi betingelserne for et liv med vilde blomster og græsser i engen, med masser af æbletræer, med søer og vådområder, sandbanker og stendiger. Et liv, hvor uglen i bogstavelig forstand kalder fra træets top, og hvor pindsvinet misundeligt skuer efter egernet.

Ud over Danmarks naturfredningsforening arbejder vi godt sammen med foreningen ’Vild Med Vilje’, biodiversitetsekspert Rasmus Ejrnæs fra Aarhus Universitet, Vicki Knudsen fra tv og mange andre naturelskere.

Tak til jer!

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.