fbpx
Mobile Menu Icon

DER SKER TING OG SAGER I NICOLINELUND I DET NYE ÅR

Vi ser tilbage på et begivenhedsrigt år i Nicolinelund. De første to etaper med byggegrunde og de første 20 gårdhavehuse er færdigbyggede. 85 familier af alle generationer er flyttet ind.

Vejene er flot slyngede, og i de grønne fællesarealer og haverne står nu hundredvis af skønne æbletræer i mange forskellige sorter. De vokser sig store og stærke sammen med skovfyr, kræger og hvidtjørn til gavn for vilde bier, fugle og CO2-regnskabet.

Allerede nu glæder vi os til at opleve bruset af tusinde hvide æbleblomster til foråret, og vi ser frem til, at Nicolinelunds mange børn skal plukke frugterne til efteråret og fejre høsten med forældre og deres naboer i fælleshuset på Den Store Æbledag, som er en fast tradition i Nicolinelund.

Åbning af Marens Minde med Danmarks Naturfredningsforening
2019 blev året, hvor vi åbnede for salg af byggegrunde i Marens Minde – den første af i alt fire nye, små landsbyer i Nicolinelund. Vi lancerede Marens Minde på en smuk sommerdag, hvor vi fik hjælp af naturformidler og biolog Vicky Knudsen, som vi kender fra TV2, af Danmarks Naturfredningsforenings lokalformand, og af Nicolinelunds dygtige biologer. Der blev skålet i økomost og champagne og budt på hjemmelavede æble-lækkerier i Nicolinelunds fælleshus.

Børnene gik på opdagelse i Nicolinelunds natur med Vicky og fandt mange spændende insekter, salamandere og fugle.

Michael Løvendal Kruse fra Danmarks Naturfredningsforening, der har været vores gode sparringspartner på udvikling af naturen i Nicolinelund, klippede sammen med Nicolinelunds prisvindende landskabsarkitekt Charlotte Skibsted snoren til Marens Minde og begge holdt flotte åbningstaler.

Endelig fortalte biologerne om planerne for Nicolinelunds store eng og om, hvordan man anlægger spændende, naturvenlige haver. Udover smukke æblelunde og mange unikke træer og blomster, vil flotte tusindårs-egetræer pryde engen. Det bliver et fantastisk sted for børn at lege i naturen og opleve det rige dyreliv.

Jo, åbningen af Marens Minde blev akkurat som vi havde håbet; en rigtig skøn dag i naturens og familiens tegn med både børn, unge, forældre og bedsteforældre. Tak til alle jer, som mødte op og var med til at gøre dagen til noget særligt.

Der er allerede gang i reservationerne

Flere af Marens Mindes byggegrunde er allerede reserverede eller solgt, og vi glæder os virkelig til at byde de nye naboer velkommen. Snart tager vi fat på en ny fase med klargøring af byggegrundene og etablering af den store blomstereng med søer og grøfter.

Vi glæder os til at styrke frodigheden og biodiversiteten samtidig med, at nye familier bygger deres drømmehuse og anlægger skønne haver.

Vi tror på, at den daglige kontakt til naturen og det at have et sted, der ånder af fred og ro, uden travlhed og trafik, for mange familier er den rette medicin i en hektisk hverdag. Derfor anlægger vi Nicolinelund som et ganske særligt sted, og vi ser med stor glæde frem til at realisere dette unikke bolig-naturområde sammen med dig, din familie, og alle de andre nybyggere.

Godt nytår

Herfra vil vi gerne sige tak for det forløbne år og udtrykke vores store taknemmelighed for al den megen positive interesse, Nicolinelund har fået. Det varmer i hjertet, at så mange af jer glædes over det særlige sted, som Nicolinelund er og bliver mere og mere.

Vi håber I har haft en skøn juletid, og vi ønsker jer et godt nytår, som måske bringer jer til Nicolinelund – som nye naboer eller som gæster.

Mange hilsner

Käte Magdalene Gjørup & Anker Nielsen

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.