fbpx
Mobile Menu Icon

“DET TÆTTESTE, VI KOMMER PÅ LANDSBYSTEMNING”

Jan og Helle flyttede ind i Nicolinelund i slutningen af 2016. De har bygget et 170 m2 vinkelhus, som blandt andet omfatter et 20 m2 orangeri med udsigt over markerne ned mod havet.

Parrets to voksne piger er flyttet hjemmefra, og Jan og Helle har nu slået sig ned i Nicolinelund for at være tæt på havet, som de begge holder meget af.

”Vi har tidligere boet ved Guldborgsund, så Nicolinelunds beliggenhed med sti direkte ned til vandet fyldte meget, da vi besluttede os”, fortæller Jan.

Han er lystfisker og planlagde tidligt i forløbet, hvor waders og stang skulle hænge i skuret. Drømmen om en havkajak er også sat på skinner.

Det var ikke bare ønsket om et liv tæt på havet, der fik Jan og Helle til at beslutte sig for udstykningen Nicolinelund.

”Vi søgte et sted, der ikke ligner de traditionelle parcelhuskvarterer med snorlige veje og endeløse ligusterhække. Nicolinelund er det tætteste, vi kommer på landsbystemning, fordi kvarteret anlægges med lukkede, snoede veje, små søer og flere grønne områder med æbletræer”.

Jan arbejder som finansiel analytiker i banksektoren, og Helle er sundhedsplejerske. De kommer fra et hus i Ejby. Da de begyndte at søge byggegrund fulgte de princippet om de tre B’er, Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed. For Jan og Helle består de tre B’er af den storslåede natur, havet, samt nærhed til arbejdspladser og kulturliv.

Parrets hus er bæredygtigt med jordvarme og solfanger på taget, og de nyder den megen plads i et spritnyt hus uden særlig vedligeholdelse og med lave driftsomkostninger.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.