Mobile Menu Icon

Dobbelthuse

De 18 arkitekttegnede nybyg dobbelthuse i Marens Minde bliver skabt til små familier og par uden børn. Med et boligareal på 135 m2 fordelt på stueetage og første sal, er dobbelthusene ideelle for jer, der gerne vil bo godt med natur og dyreliv uden for køkkenvinduet, men som ikke har behov for en stor have.

Smutstier og samlingssteder

Hyggelige smutstier giver nem adgang til Marens gadekær og fælleshuset, som er landsbyens samlingssteder og til den store vilde eng med Havstien, der fører til strandgrunden.

Husene ligger fredeligt og roligt ud til lukket vej og med nem adgang til områdets stisystemer til indkøb, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter.

Vi begynder snart

Nybyg dobbelthusene i Marens Minde forventes sat til salg i foråret 2020. Hvis I er interesserede i løbende at modtage information om dobbelthusene, så skriv på venteliste lige her.

I ly af det gamle markdige

Dobbelthusene i Marens Minde får en skøn placering i ly af det gamle markdige med bl.a. vrietorn, tjørnetræer, slåen og egetræer.

Digets vegetation tiltrækker et væld af fugle, vilde bier og andre insekter, og er også skjul for harer, pindsvin, egern og mange andre smådyr. Det bidrager alt sammen til den samlede biodiversitet i Nicolinelund.

Naturvenlige haver

Som beboere i Marens Mindes dobbelthuse kommer I også selv til at bidrage aktivt til biodiversiteten. Både med jeres egen naturvenlige have, men også fordi I bliver en del af det grønne fællesskab og naturplejen af engen, som vil ligge centralt ned gennem kvarteret fra boligerne i Nicolinelund mod syd og til havet mod nord.

Læs mere om Nicolinelunds Eng.

Skøn, klassisk arkitektur

De rummelige nybyg dobbelthuse opføres med flotte klassiske detaljer, der korresponderer godt med den charmerende Stolpegaard, som bliver fælleshus for naboerne i Marens Minde. Boligerne får højt til loftet, flotte vinduespartier og sydvendte facader, der giver masser af lysindfald.

Alle huse anlægges med en lille naturvenlig have med terrasse, artsrig plæne og et lille redskabsskur. En smuk bøgehæk afgrænser haverne ud mod de skønne, naturprægede fællesarealer, der står med træer og vilde blomster i de grønne plæner.

Området har fællesparkering og plads til delebil – en af mange fællesskabsordninger i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
22 boliger på vej til de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.