fbpx
Mobile Menu Icon

FÆLLESSKABET SPIRER SOM ANEMONER I APRIL

21. april 2016

BESØG NICOLINELUND SØNDAG D. 1. MAJ KL. 13 – 15

Nicolinelunds kommende naboer har mødt hinanden ved flere lejligheder. Skønt de færreste er flyttet ind endnu, er der allerede skabt et fællesskab ud over det sædvanlige.

På nabodagen søndag d. 10. april fik vi fotograferet en masse af nybyggerne i Nicolinelund. I den kommende tid får du lejlighed til at møde familierne på lidt nærmere hold – på Facebook, på www.nicolinelund.dk og hér i nyhedsbrevet.

Mere om nabodagen
Nabodagen er en af de mange tilbagevendende aktiviteter i Nicolinelund. Mere end 20 forventningsfulde familier med børn var samlet i Nicolinelunds fælleshus for at hilse på de ”nye” naboer og for at udveksle erfaringer med nybyggeri og planlægge fremtiden i Nicolinelund.

Dagen bød på praktisk information om fiber/tv/internet og gode råd om nybyggeri fra en juridisk ekspert. Vi fik også set på de fine gave-æbletræer, som Nicolinelund forærer til hver grundejer, snakket æblesorter og talt om den kommende hækplantning.

En rigtigt god og udbytterig dag med hygge, erfaringsudveksling og god hjemmebagt æblekage.

Mød Stine og Allan
Start med at læse historien om Stine og Allan fra København, der snart går i jorden for at bygge deres drømmehus i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.