fbpx
Mobile Menu Icon

Fire landsbyer og en livgivende eng

31. august 2017

Den 3. etape af Nicolinelund sættes for alvor i gang i løbet af 2018. Vokseværket i æblelunden ved havet understreger visionen om, at Nicolinelund skal blive til en karismatisk samling af mindre, bæredygtige landsbyer fuld af økologi, nærvær, fællesskab og tætte bånd til naturen.

Etape 3 består af fire landsbyer med hvert sit gadekær. Den første landsby hedder Marens Minde og vil omfatte både byggegrunde og række-/dobbelthuse.

Et villakvarter på naturens betingelser
Naturen har siddet for bordenden ved alle planlægningsmøder omkring Nicolinelund. Derfor placeres veje, stier, søer og engen med vådområder i harmoni med terrænets topografi. I Nicolinelund tvinges naturen ikke til noget unaturligt, og der gøres mest muligt for at styrke plante- og dyrelivets præmisser for trivsel – også selv om godt 270 familier de kommende år skal indtage området. Man kan nemlig gøre begge dele samtidig, når man udviser omtanke og nærer oprigtig kærlighed til naturen.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.