fbpx
Mobile Menu Icon

GLÆDELIG JUL OG GODT NICOLINEÅR

Hér i Nicolinelund har vi i 2018 levet en lidt tilbagetrukket tilværelse. Vi har haft travlt med at udvikle et stærkt, natur- og klimavenligt koncept for udvidelsen af kvarteret. Den har stået på landmåling, lokalplansskrivning, inspirationsture og ikke mindst tæt dialog med natureksperter og grønne organisationer, som har inspireret, rådgivet og støttet os gavmildt undervejs.

Formålet med det hele har været at udvikle et nyt naturskønt kvarter, hvor alle på tværs af generationer kan være med til at give naturen en hånd gennem biodiverse haver og fællesarealer.

I begyndelsen af det nye år slår vi dørene op. Først til salget af skønne byggegrunde, og senere til charmerende dobbelthuse i den første nye landsby i Nicolinelund, Marens Minde.

Vi lover dig, at du er blandt de første, som hører nyt om den spændende udvikling hér i Nicolinelund. Og vi håber, du vil være med, når det hele går løs i første kvartal i 2019 med spændende arrangementer for naturglade store og små.

Indtil da ønsker vi dig og dine en glad julefest og et godt og lykkebringende nytår.

Mange hilsner
Käte M. Gjørup og Anker Nielsen
www.nicolinelund.dk

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.