fbpx
Mobile Menu Icon

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Året går på hæld, og her fra Nicolinelund ønsker vi jer alle en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

Vi ser tilbage på et spændende 2021, hvor der både har været høj aktivitet på kontoret, men også ude i udstykningen, som tager hastigt form.

Marens Gadekær og Tudsesø er allerede anlagt og står klar til beplantningen, som udføres så snart det er ”godt plantevejr”. I løbet af foråret forventer vi at påbegynde anlæggelsen af grøfterne og det bløde bakkelandskab i engen.

Lokal inspiration

Vi har udviklet unikke hjemmehørende frøblandinger med inspiration fra floraen omkring Stevns Klint, Odden og Tryggevælde Ådal, som sikrer området den højest mulige biodiversitet. I arbejdet med at genskabe Stevns’ originale natur har vi igen i år hentet stor inspiration og hjælp fra vores partnerskab med Danmarks Naturfredningsforening, og vi er også stolte af, at Nicolinelund nu er kommet i partnerskab med Stevns Klint UNESCO Verdensarv, som også arbejder for at styrke biodiversitet og den lokale flora og fauna.

Vi ser også frem til om kort tid at plante de æbletræer, som vi har fået skabt særligt til Marens Minde med hjælp fra Pometet i Taastrup, der samler på de gamle sorter. Vi har frembragt træerne fra podekviste hentet i Stolpegaards gamle landbohave og fra Pometets gamle sorter med ophav fra Sydsjælland. Sammen udgør de en historisk samling, som fører fortællingen tilbage til dengang, hvor Stevns langs kysten havde mange frugtplantager, blandt andet med æbletræer.

22 nye dobbelthuse i klassisk stil på vej

Byggegrundene i Marens Minde er solgt, og vores kommende naboer er i fuld gang med at opføre det ene drømmehus efter det andet. I løbet af sommeren 2022 påbegyndes byggeriet af 22 nye flotte dobbelthuse i klassisk byggestil. Der bliver to typer huse med hver sit navn, Marens Gårdhaver og Marens Længer. Hver af disse boliger bliver på ca. 120 m2 og har selvfølgelig også små naturvenlige haver – de bliver den perfekte ramme for et godt liv i pagt med naturen. Tæt på det hyggelige fælleshus og på Strandhaven ved vandet.

Hvis du er på venteliste til dobbelthusene, hører du fra danbolig, når vi åbner for salget. Du kan skrive dig på venteliste lige her.

Åben naturdag i Nicolinelund

Når foråret trækker ind over os og solen igen har fået magt, inviterer vi dig og alle andre interesserede til ”Åben Naturdag” i Nicolinelund. Arrangementet er gratis og åbent for alle, og der vil være sjove og spændende naturaktiviteter for både store og små. Derfor hold godt øje med vores nyhedsbrev.

Med tak for et godt år ønsker vi dig og dine en dejlig julefest og et godt nytår. Vi glæder os til at se jer i det nye år.

Mange hilsner
Käte & Anker

 

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.