fbpx
Mobile Menu Icon

GLÆDELIG JUL FRA NICOLINELUND

2. december 2016

Julen står for døren, og snart sænker julefreden sig over Nicolinelund.

Det har været et begivenhedsrigt år. De første knap 10 familier er flyttet ind og er klar til at fejre jul i deres nybyggede huse. Det er en dejlig oplevelse pludselig at få så mange nye naboer, og vi siger velkommen til.

Der har været travlt på Stolpegaard, hvor vi sidder og styrer udviklingen af Nicolinelund efter bedste evne. Vi kan snart melde udsolgt af både byggegrunde og Gårdhavehuse, og vi kan se tilbage på et år med en række hyggelige arrangementer i Nicolinelund.

Vi begyndte året med den traditionsrige nytårskur i januar, så var der nabodag i april. I juli lancerede vi Gårdhavehusene med en event for interesserede købere, og oktober stod på hele to arrangementer. På Den Store Æbledag medbragte alle naboerne skønne hjemmebagte æblekager, vi fik vi smagt på fine, unikke æblesorter fra vores gamle frugthave, og vi fik mostet så rigeligt, at alle fik frisk most med hjem. Der var hygge med bål, snobrød og bagte æbler. En rigtig skøn familiedag, som vi glæder os til at gentage i 2017.

Det andet oktoberarrangement var kunstudstillingen Ådalens Magi, som i et samarbejde med Danmarks Naturfredning gennem flotte værker af lokale kunstnergrupper og guidede ture, satte fokus på den unikke Tryggevælde Ådal, som jo ligger klods op ad Nicolinelund. Et fantastisk naturområde, vi skal beskytte og værne om.

Det er alt sammen dejligt at se tilbage på, og vi glæder os til at se jer alle igen i det nye år.

Der skal også lyde et stort og dybfølt velkommen til alle de familier, der står på spring til at flytte ind i Nicolinelund i løbet af 2017. Om alt går efter planen er omkring 65 nye familier klar til indflytning i det nye år. Mange af disse flytter ind i Gårdhavehusene hen over sommeren og endnu flere indtager deres drømmehuse ude i udstykningen i løbet af 2017.

Vi ønsker alle naboer og venner af Nicolinelund en glad jul og et lykkebringende nytår, og vi glæder os til at se jer til Nytårskur i januar 2017.

Mange julehilsner fra
Käte & Anker

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.