fbpx
Mobile Menu Icon

Gratis finansiering 0 %

FÅ ATTRAKTIV FINANSIERING AF HUS OG BYGGEGRUND I NICOLINELUND

Bygger du hus i Nicolinelund, finansierer Sparekassen Sjælland-Fyn byggegrunden til 0 % i rente. Samtidig stiller banken en gratis garanti i op til 24 måneder for finansiering af dit nye hjem, som afløses af boligfinansiering via sparekassen, når du flytter ind. Det betyder, at du ikke betaler en krone til sparekassen, før du har fået nøglerne til dit nye hus udleveret.

LÅNEEKSEMPEL PÅ BYGGEGRUNDKØBSKREDIT TIL 0 % I RENTE

Byggegrundkøbskredit op til byggegrundens købspris. Kreditten er med fast pålydende rente på 0,00 %, og en løbetid op til to år. Kreditten skal indfries senest to år efter udbetaling i forbindelse med endelig finansiering gennem Sparekassen Sjælland-Fyn og Totalkredit.

Ved et samlet kreditbeløb på 1.000.000 kr. med en fast debitorrente på 0,00 % p.a. (årlig fast pålydende rente inkl. rentes rente) og en løbetid på to år, er de månedlige ydelser 0,00 kr. ÅOP er 0,9 % før skat. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, er 1.016.440 kr. Heraf udgør de samlede omkostninger 16.440 kr.

Kreditten forudsætter normal kreditgodkendelse, helkundeforhold i sparekassen og pant i grunden for lånebeløbet. Ved indfrielse af kreditten uden endelig finansiering gennem Sparekassen Sjælland-Fyn og Totalkredit betales en indfrielseskurs på 104 af restgælden. Det svarer til 1.056.440 kr. uden afdrag på grundkøbskreditten. ÅOP er 2,8 % før skat. Kreditten forfalder senest 2 år efter etablering.

Tilbuddet gælder til og med 31. december 2020.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.