fbpx
Mobile Menu Icon

Gravemaskinerne er kørt i stilling

Nu går vi i gang med Marens Minde

Vi skriver august 2020, og nu går vi i gang med at etablere Nicolinelunds næste landsby, Marens Minde. Men ikke nok med det; vi kører også gravemaskinerne i stilling på det, der bliver en 40.000 m2 stor artsrig eng til gavn for både to- fire- og seksbenede beboere.

Nicolinelunds biodiverse eng bliver et naturmæssigt slaraffenland, og vi går grundigt til værks. Vi anlægger bakker og forbereder forskellige biotoper den kommende tid.

Vi har også planlagt en meget stor entreprenørmæssig operation; vi vil vende det øverste jordlag helt ned til en meters dybde for at bringe jordoverfladen tilnærmelsesvist tilbage til landskabets tilstand for mere end 100 år siden, hvor Stevns var et frodigt område for drift af frugtplantager. Det er ikke noget man bare lige gør, men vi gør det, fordi det er det rigtige, når man vil genoprette natur.

Følg Nicolinelunds Facebookside og tilmeld vores nyhedsbrev, så kan du følge den kommende tids spændende forvandling af traditionelt dyrket landbrugsjord til bæredygtigt bolig-naturområde med høj biodiversitet.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.