fbpx
Mobile Menu Icon

”IDEEN BAG NICOLINELUND ER FANTASTISK”

2. oktober 2016

Tine og Kasper har købt grund nr. 23 i Nicolinelund. Parret har lille Lua på knap tre år og venter barn nummer to. Familien er oprindelig fra Lolland, men har boet i Brøndby de senere år for at være tæt på jobmuligheder.

Tine er privatrådgiver i en bank og Kasper er fængselsbetjent. Parret har et ønske om, at deres børn skal vokse op i et område med gode institutioner og skoler, og at hele familien kan leve tæt på naturen.

Et villakvarter med sjæl
”Den sjæl, der er lagt op til i Nicolinelund, fandt vi interessant. Planen for kvarteret er atypisk. Der er tænkt over tingene. Fx bliver alle veje anlagt i snoede forløb, frem for de traditionelle udstykninger, hvor alle veje er snorlige. Hele konceptet tiltaler os, og det med at bo i en æblelund er bare fantastisk”, fortæller Tine Schou.

Nicolinelund bliver som bekendt beplantet med gode æblesorter i alle fællesarealer, og hver nybygger får tre æbletræer forærende ved indflytning. På den måde udvikler Nicolinelund sig på sigt til at blive en frodig æblelund, hvor børnene hvert år kan høste kvarterets frugter og moste dem i Nicolinelunds store fælleshus på den gamle Stolpegaard.

Tæt på havet, naturen og jobs
”Vi faldt over Nicolinelund på Boligsiden.dk, og det betyder meget for os, at havet ligger tæt på, at der er masser af natur omkring kvarteret, og at der ikke er så langt til vores jobs”.

Tine og Kasper har besluttet sig for at bygge et vinkelhus fra T&K Huse på 158 m2, og de ser frem til at komme i jorden i Nicolinelund til februar.

Mød de andre nybyggere i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.