fbpx
Mobile Menu Icon

Et særligt kvarter

Nicolinelund er skabt ud fra ønsket om at etablere et unikt villakvarter, hvor mennesker i alle aldre vil føle sig hjemme og som en del af et godt og givende fællesskab.

Veje og stier i Nicolinelund
Placeringen og udformningen af kvarterets veje er nøje gennemtænkt. De snor sig i bugtede forløb med brede rabatter af græs. Her vokser både hvidtjørn og æbletræer, hvis blomstring lyser smukt op fra det tidlige forår.

Alle veje er lukkede og indrettes som stilleveje, hvor bilister kun færdes med langsom kørsel, så der skabes rum til børns leg og voksnes samvær.

Stierne i Nicolinelund er for gående og forbinder området med såvel havet og med Tryggevælde Ådal, et smukt naturområde, men også med cykel-og gangstien til den nærliggende skole.

Fællesarealer i Nicolinelund
Nicolinelund adskiller sig også på andre måder ved den unikke prioritering af grønne fællesarealer, der giver plads til samvær og hvor beboerne kan mødes. Alle arealerne får deres egen funktion med eget særkende. Æbletræerne vil være gennemgående.

Landskabsarkitekturen i Nicolinelund
Lunden i Nicolinelund omkranses af veludformede mindre volde, som skaber et kuperet terræn, der indbyder til fællesskab og samvær.
Som afskærmning og naturlig afgræsning af kvarteret etableres en mindre vold mod Stevnsvej.

Nicolinelunds søer
Nicolinelund får to skønne søer, som vil bidrage til at skabe den særlige atmosfære i kvarteret. Den ene sø eksisterer allerede og ligger som centrum for grundene i deletape 1.4. Den anden sø er under opførelse og vil fungere som regnvandsbassin. Søen er lav og vil med tiden danne siv.

Med den omkringliggende beplantning skabes her et område med trivsel for både beboere og dyreliv.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.