fbpx
Mobile Menu Icon

Alle visualiseringer er vist med tilvalg og er vejledende  – ændringer forbeholdes.

DRØMMER DU OM ET GÅRDHAVEHUS MED BIODIVERS HAVE MIDT I NATUREN – TÆT PÅ HAVET? 

VI SØGER NYE, MODNE NABOER TIL VORES LANDSBYFÆLLESSKAB

Marens Minde er et naturvenligt landsbyfællesskab lige syd for Køge, hvor vi allerede bor 33 familier i nyopførte villaer. Nu inviterer vi nye naboer i den modne ende ind i fællesskabet.

Har du passion for det vilde dyreliv, vil du gøre en forskel for naturen, drømmer du om en lille biodivers, dyrevenlig have, og brænder du for det nære fællesskab, så er Marens Gårdhaver lige stedet for dig.

KOM TIL EKSKLUSIV BESØGSDAG – OPLEV MARENS GÅRDHAVER

SØNDAG D. 1. OKTOBER KL. 11 – ca. 13.30
Stevnsvej 101, 4600 Køge
OBS: kør ad Hybenrosenvej, og drej til højre ved dannebrogsflagene

Tilmelding er nødvendig

Vi åbner vores fællesskab og udvider med 12 nye, arkitekttegnede gårdhavehuse – Marens Gårdhaver – placeret i skøn natur. Her bor du tæt på engen, tæt på Tryggevælde Ådal, og i gåafstand til Strøby Egedes kyst med strandhave og til det dejlige fælleshus på den gamle Stolpegaard.

Marens Minde er et særligt sted, hvor vi dyrker naturglæden og værner om dyrelivet. Nu håber vi, at vores dejlige fællesskab med naboer i alle aldre snart får selskab af flere modne naboer, der også er vilde med natur.

12 nye gårdhavehuse for de modne

Vi opfører 12 lavenergi gårdhavehuse, der forsynes med klimavenlig jordvarme – fordelt på seks dobbelthuse – i klassisk byggestil på godt 120 m2, alle med små, biodiverse haver. Marens Gårdhaver er perfekte for de modne, der ønsker et liv i pagt med naturen.

I får mulighed for en lang række spændende tilvalg, som gør, at I kan tilpasse huset efter jeres behov og ønsker – både i forhold til køkkenindretning, ekstra værelse, terrassebelægning og udstyr.

Gårdhavehusenes haver anlægges efter naturvenlige principper – med blomstrende, artsrige plæner samt bøgehække og plads til hjemmehørende træer og buske. Hvert hus har mindre redskabsskur, samt nummereret P-plads på fælles parkering, forberedt til el-ladestandere, og fælles affaldsordning.

Fælles om naturen og det gode liv

I Marens Gårdhaver bliver du en del af vores fællesskab med gode, hjælpsomme naboer, der som dig gerne vil gøre en forskel for biodiversiteten i både haven og i fællesarealerne. Vi svinger leen og hygger os sammen på naturdage og festlige nabodage. Vi er fælles om delebil og haveredskaber, har fælles arbejdsdage, og sammen gør vi vores hverdag nemmere og rigere på gode oplevelser.

Et liv med lærker og rovfugle

Vi bor tæt på Marens Gadekær og vores store eng, der summer af bier. Vi har naturen lige uden for døren med lærker, svaler og havørne. Vi nyder strandhaven, hvor vi bader, surfer og sejler kajak langs det smukke klintelandskab.

Vi har også Tryggevælde Ådal i gåafstand, hvor vi fisker, sejler kano og kan overnatte i shelters. Stevns Klint byder på lange vandreture og i Bøgeskoven samler vi svampe og tager på picnic.

I Marens Minde får du med andre ord en hverdag lige dér, hvor lærkereden er.

Flyt ind næste sensommer

Det første dobbelthus forventes at stå klar til indflytning i sensommeren 2024.

Marens Gårdhaver er på godt 120 m2
Stor sydvendt stue
Lyst køkkenalrum
To skønne værelser
Mulighed for ekstra værelse
Badeværelse og gæstetoilet
Bryggers med hvidevarer
Solrige terrasser
Skøn, biodivers have
Lavenergihuse med jordvarme og mulighed for solpaneler
Adgang til strandhave og skønt fælleshus
De arkitekttegnede gårdhavehuse er anlagt efter veldisponeret planløsning med højt til loftet og masser af lydindfald året rundt.
LANDSBYFÆLLESSKAB MED NATUREN FOR BORDENDEN

Marens Minde er som den første af i alt fire nye landsbyer i Nicolinelund anlagt med naturen for bordenden og med det gode fællesskab om natur som omdrejningspunkt.

Vi bor ikke kun i Marens Minde, fordi vi vil nyde naturen; vi vil også gøre en forskel for naturen.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.