fbpx
Mobile Menu Icon

”Vi skal blive gamle i Nicolinelund”

Marlene og Rico har købt byggegrund nr. 17 i Nicolinelund for at give deres familie en hverdag tæt ved havet. Parret, der sammen har to teenagepiger, begynder at bygge deres funkishus i kvarteret i foråret 2016.

Marlene er klinikassistent hos en tandlæge og Rico er smed. De bor i dag i Køge, men har et ønske om, at være tættere på naturen og ikke mindst havet.

”Nicolinelund bliver et unikt villakvarter med brede, snoede veje, masser af grønne områder med æbletræer, og et stort fælleshus. Det trækker alt sammen”, fortæller Marlene Jensen.

Marlene og Rico har kigget på andre udstykninger omkring Køge, før de besluttede sig for Nicolinelund, men en dag faldt de over den ikoniske tegning på nettet, som giver et indtryk af, hvordan Nicolinelund kommer til at tage sig ud, når beboerne har bygget deres drømmehuse og er flyttet ind i kvarteret.

Det spillede også en stor rolle for familien, at de kunne etablere sig tæt ved havet. De er engagerede kano- og kajakroere, og de ser frem til at få glæde af Nicolinelunds fælles private strand med bådebro.

”Vi glæder os til det fællesskab, vi selv får omkring sejlads, men også det fællesskab, vi kan få med Nicolinelunds andre beboere”.

Marlene og Rico bygger selv deres 150 m2 store funkisvilla, og planen er, at de skal blive gamle sammen i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.