fbpx
Mobile Menu Icon

“Vi vil bo i et kvarter med fællesskab”

Jesper og hans familie begynder at bygge i Nicolinelund i foråret 2016. Familien, der indtil videre tæller fem personer, opfører et 180 m2 stort hus og 70 m2 garage.

Jesper er brandmand, og Janni er politibetjent, og drømmen er at skabe en ramme for familien tæt på naturen. Der var tre ting, som afgjorde, at valget faldt på Nicolinelund.

”Vi har behov for plads omkring os, vi sparer en masse penge, og vi vil bo i et kvarter med fællesskab og andre børnefamilier”, fortæller Jesper.

I dag bor familien i et 194 m2 stort hus ved Hvidovre havn. Men som Jesper siger, er det langt hen ad vejen et lidt kedeligt sølvbryllupskvarter. Familien elsker løb og oplevelser i naturen, så de ser frem til at flytte ind i Nicolinelund i sommeren 2016.

”Vi glæder os meget, og vi ser også frem til at få mere luft i økonomien. Vi har boet i det samme hus i Hvidovre i 20 år, så vi har en god sjat penge med os til at bygge nyt og lækkert”.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.