fbpx
Mobile Menu Icon

”NICOLINELUND LIGE I HJERTET”

Camille, Christian og deres to børn, Valdemar og Vigga, er delvist selvbyggere på byggegrund nr. 32 i Nicolinelund. Christian er nemlig tømrer, så han tog sig selv af alt tømrerarbejdet på det 220 m2 store hus inkl. garage, som han har tegnet sammen med Camille.

”Vi har boet i Strøby Egede i seks år, og egentlig havde jeg ingen planer om, at vi skulle flytte. Men Christian har i lang tid haft lyst til at tegne og bygge vores eget hus. Han har talt om det længe, og da han så havde fødselsdag i februar forbarmede jeg mig og tog med på besøgsdag i Nicolinelund”, fortæller Camille med et smil.

Hun er opvokset på Holbæk-egnen og Christian er fra Strøby. Før de mødtes for ni år siden arbejdede Camille i Bruxelles. Dengang havde hun på ingen måde drømt om, at Køge-egnen og Nicolinelund skulle være derfra hendes families verden skulle gå. Om baggrunden for valget af Nicolinelund fortæller Camille.

”Ideerne bag Nicolinelund rammer lige i hjertet: Alt det med æblerne er fantastisk, ligesom de snoede veje gennem kvarteret, forbuddet mod at sprøjte med gift i haverne, den bæredygtige energiforsyning, fællesskabstanken og det store fælleshus. Vi mødte allerede vores skønne naboer ved nabodagene i Nicolinelund, og vi er så glade for nu var være blevet en del af kvarteret.”

Camille og Christian tegnede selv deres trelængede hus med hjælp fra en arkitekt på sidelinjen. Boligen er et smukt brunstens nulenergihus med solvarme, jordvarme og regnvandsopsamling.

”Vi sidder virkelig bæredygtigt og billigt i det i Nicolinelund. Der er nærmest ingen varmeudgifter, og vandopsamlingen giver jo rigtig god mening”, fortæller Camille.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.