fbpx
Mobile Menu Icon

Bæredygtighed

Nicolinelund vil være et grønt og bæredygtigt villakvarter, der bidrager konkret til at skabe balance i forhold til miljøet. De rigtige holdninger skal følges af konkrete handlinger, som sikrer grøn fornuft.

Nicolinelund er ikke pålagt tilslutning til kommunale varmeløsninger som fjernvarme eller naturgas. Det betyder, at du kan vælge mellem – og kombinere – en række bæredygtige energiløsninger. Alt efter ambitionsniveauet kan du og din familie blive helt eller delvist selvforsynende med energi. De mest gængse løsninger er jordvarme, solceller (el), biobrændsel fyr, solfangere (varme) og luftbaserede varmepumper.

Økonomisk fornuft
Det giver naturligvis mening i forhold til vores belastning af miljøet, at vi bygger og bor grønt, men der er også økonomisk fornuft i at tænke sig om. Velisolerede vægge, gulve og lofter samt gennemtænkte ventilations- varmeløsninger kan mærkes markant på budgettet.

Opsamling af regnvand
Regnvand i udstykningen føres til vores eget opsamlingsbassin (der udformes som en lille sø med græs, siv og beplantning omkring). Vandet filtreres, og på den måde sikres et renere vandmiljø i de skønne naturområder, der omgiver Nicolinelund, samtidig med, at der skabes et lille åndehul for børn og voksne i kvarteret.

Læs mere om bæredygtige energiløsninger
Et godt sted at blive klogere på de mange bæredygtige energiløsninger er hos Energitjenesten, der giver uvildig rådgivning til private husholdninger og husbyggere.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.