fbpx
Mobile Menu Icon

Karismatiske Køge

Nicolinelund ligger kun syv kilometer fra Køge centrum.

Køge er en købstad, der de senere år har gennemgået en rivende udvikling. Kombinationen af den velbevarede bymidte og det moderne opland med masser af arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner gør byen til et naturligt centrum i regionen.

Dertil kommer det meget varierede og karismatiske handelsliv i byen. Det er ikke bare ugens to markedsdage på det gamle bytorv, der gør Køge centrum til en god handelsby; de hundredvis af forretninger og de driftige virksomheder i byen bidrager i den grad til Køge som handelsby. Det er derfor heller ikke så mærkeligt, at Køge flere gange er blevet hædret som landets mest servicemindede by.

Havnen og de gamle byhuse emmer af god stemning. Byen huser også sin egen biograf, bibliotek, museum, et væld af cafeer og spisesteder, samt et rigt kultur-, idræts- og foreningsliv.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.