fbpx
Mobile Menu Icon

Partnerskaber

Naturen sidder for bordenden under udviklingen af det nye landsbykvarter i Nicolinelund – til gavn for dyreliv, planteliv og menneskeliv.

Med råd og vejledning fra bl.a. Danmarks Naturfredningsforening, Vild Med Vilje, biologer og engagerede naturfolk skaber vi sammen med Nicolinelunds naboer en unik natur med giftfri, naturvenlige haver og fællesarealer. Hér har vi både søer, grøfter og eng med masser af hjemmehørende træer og buske, vilde blomster, græsser og frugttræer.

Sammen rækker vi en hjælpende hånd til vores trængte natur for markant at styrke biodiversiteten, hjælpe drikkevandet på vej, og nedbringe vores CO2-aftryk.

Foreningen Vild Med Vilje

vmv3_900 x N

Vores samarbejde med biologerne i foreningen Vild Med Vilje er med til at gøre Nicolinelund til et sted, hvor naturen er i centrum. Foreningens dygtige eksperter hjælper Nicolinelund med at udvikle og sammensætte vådområder og vegetation til gavn for biodiversiteten, og de hjælper os med at pleje områderne. Sammen genopretter vi naturen fra konventionelt dyrket landbrugsjord til et skønt, biodiverst boligområde.

www.vildmedvilje.dk

 

Danmarks Naturfredningsforening

Mens naturen mere og mere trænges op i en krog og biodiversiteten ødelægges, har Danmarks Naturfredningsforening og Nicolinelund sat naturen for bordenden i en ny naturudstykning.

Nicolinelund har i flere år haft et tæt samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening om udviklingen af Nicolinelunds naturprofil i det nye bolig-naturområde Marens Minde. Den lokale afdeling på Stevns har været en uvurderlig sparringspartner og rådgiver. Vi er meget taknemmelige for samarbejdet.

I slutningen af 2019 indgik Danmarks Naturfredningsforening og Nicolinelund et formelt partnerskab om udvikling af naturen i Nicolinelund.

www.dn.dk

 

Stevns Klint – Unesco World Heritage Partner

Nicolinelund er Stevns Klint Unesco World Heritage partner. Dermed støtter vi det vigtige arbejde med at skabe en god, bæredygtig og biodivers udvikling for hele Stevns. Vi er tilknyttet netværket De Vilde Partnere, hvor medlemmerne inspirerer og hjælper hinanden til at give plads til flere planter, insekter og andet liv.

 

Stevns Skaber Liv

Nicolinelund støtter op om Stevns Kommunes projekt Stevns Skaber Liv, der ønsker at styrke biodiversiteten i kommunen ved at skabe flere levesteder for planter og dyr. Kommunen er startet egne, offentlige arealer og inviterer alle stevnsboer til at være med – alle bidrag tæller!

 

Ornitolog og biolog Vicky Knudsen fra TV2

rim logo

Der kommer gang i de grønne visioner, når man er i selskab med ornitolog og biolog Vicky Knudsen. Måske kender du hende allerede fra det populære TV2-program ‘1 døgn, 2 hold, 3 dyr’ eller du har lyttet til hendes DR-radioprogram ’Vildt naturligt’, hvor hun sammen med Johan Olsen søger naturlige forklaringer på lytternes spørgsmål.

Vicky deltager i forskellige arrangementer i Nicolinelund, hvor hun deler sin enorme viden om planter, dyr og fugle.

www.fuglemandssnak.dk

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.