fbpx
Mobile Menu Icon

Stevns’ unikke natur

Nicolinelund er placeret midt i et af Sjællands mest naturskønne områder.

Havet
Bare 500 meter fra Nicolinelund ligger Øresund, og villakvarteret har sin fælles private strand med badebro. Det giver bekvemme muligheder for at bade og sejle i hverdagen.

Livet ved havet bidrager med sin egen ro i en den travle families hverdag. Mød ungerne på stranden til en forfriskende dukkert efter fyraften, eller tag en beroligende kajaktur sammen før aftensmaden.

Tryggevælde Ådal
Tryggevælde Ådal er et stort naturområde med sjælden fauna og omgivet af åbne marker. Her er både landgangs- og overnatningspladser for det aktive kanofolk.

Stevns’ unikke natur
Nicolinelund ligger i den allernordligste del af Stevns tæt på karismatiske Køge, men samtidig så tæt på Stevns’ storslåede natur, at der er direkte adgang til et liv i pagt med naturen.

Stevns Klint er med sin Unesco-præmiering i en liga for sig, men området byder i det hele taget på adskillige muligheder for et aktivt liv i det fri.

 

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, danbolig Køge. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.