fbpx
Mobile Menu Icon

”Vi har længe troet, vi var bymennesker, men … ”

Necla, Dogan og deres to børn flyttede ind i deres nybyggede 170 m2 vinkelhus i slutningen af 2016. Necla arbejder for Yousee og har ansvar for 10 af virksomhedens butikker, bl.a. den i Køge, og Dogan har sin egen optikerforretning i Albertslund Centrum.

Necla har et klart svar på, hvorfor familien besluttede sig for Nicolinelund.

”Man bliver fuldstændig forelsket i naturen, når først man har besøgt Nicolinelund. Jeg flyttede fra Holstebro til Københavnsområdet for en del år siden og har siden da opfattet mig selv som storbymenneske. Men efter vi er flyttet ind i Nicolinelund har jeg i den grad revideret min opfattelse i den sag,” fortæller Necla.

Sammen med sin mand, Dogan, har hun oplevet, at naturen og havet giver dem og deres børn en ekstraordinær og fornyet ro.

”Vi lever mere i nuet. Vi er omgivet af den skønne natur og af havet – det giver også lidt bedre samvittighed i forhold til vores børn. Vi løber i området, vi fisker med ungerne og i det hele taget bruger vi den fantastiske natur omkring Nicolinelund.”

Necla fortæller videre, at hun oplever meget stor tillid i området; parrets datter er startet i den lokale børnehave, og …

”…tænk, de låser ikke børnehavens legeplads af i weekenden. Alle er velkommen til at benytte faciliteterne – også uden for åbningstid. Den slags tillid skal ikke tages for givet.”

Necla og Dogans søn, Isa Amil, er startet på Strøbyskolen, og familien har kun rosende ord at sige.

”Isa har fået en god start på sit skoleliv, og vi har da også bemærket, at Strøbyskolen ligger godt på den landsdækkende folkeskoleliste, så vi ser frem til en fantastisk skolegang for vores børn.”

Endelig er Dogan og Necla meget glade for at være med til etableringen af Nicolinelund.

”Vi er med til at bygge en helt ny landsby op. Nicolinelund er et sted, hvor en ny generation skal vokse op. Det er en fornøjelse med det gode sammenhold, der allerede er i Nicolinelund, og vi er glade for at være en del af det.”

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.