fbpx
Mobile Menu Icon

VI SÆTTER DE SIDSTE 11 GRUNDE I MARENS MINDE TIL SALG NU

Det går stærkt i Nicolinelund i øjeblikket. De første af Marens Mindes nybyggere gik i jorden i maj, og snart vil smukke drømmehuse vokse frem omkring gadekær, mellem markdige og eng.

Du og din familie kan stadig nå at blive beboere i Marens Minde: De første 23 grunde er solgt, men vi åbner for salget af de sidste 11 unikke byggegrunde i Marens Minde onsdag d. 23. juni 2021. Det drejer sig om grundene 25-35 – seks af af dem er udsigtsgrunde med smukt kig til gadekær og/eller blomstereng.

Grundpriserne begynder på 1.500.000 kr., I vælger selv byggefirma, og overtagelse af grundene er 2. januar 2022.

Flyt ind i jeres nybyggede drømmehus i naturvenlige Marens Minde med 500 m til vandet, skøn fælles strandhave, fantastisk fælleshus i gårdens længer og med biodivers natur lige uden for vinduerne til næste sensommer.

 

NICOLINELUND, TÆT PÅ KØGE
– ET EKSEMPELPROJEKT I STEVNS KOMMUNE

I Stevns Kommune fylder den grønne, naturvenlige dagsorden mere og mere. Det er vi naturligvis begejstrede for i Nicolinelund. Kommunen har netop lanceret denne video om vores nye bolig-naturområde i Nicolinelund som eksempelprojekt.

Ejerparret, Käte og Anker, fortæller i denne korte video om planerne for de naturvenlige haver og de unikke naturarealer i Nicolinelunds nyeste udstykning.

Se video

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.