fbpx
Mobile Menu Icon

Workshop for børn i Nicolinelund

På lørdag d. 31. oktober kl. 12.30 – 15 er alle børn – og deres forældre/bedsteforældre – velkommen til en kreativ workshop, hvor vi skal frembringe ikoner med inspiration fra den russiske tradition. Workshoppen er et led i Køge Kunstforenings udstilling i Nicolinelund af de to fantastiske, russiske kunstnere Djoma og Michail Kudinows værker.

Workshoppen kræver tilmelding. Skriv og tilmeld dig senest fredag den 30. oktober kl. 20 til Birthe Skytte på email birthesky@gmail.com.

Det er kunstneren Vivian Camille Tonsgaard, som står for workshoppen. Vi skal klippe og klistre i de gamle ikon motiver og lave en ikon collage.

I Rusland gav man et barn et ikon i dåbsgave. Det beskytter dig gennem livet! Vivian er en erfaren kunstner, der ved en masse om ikoner og kan fortælle børnene spændende historier undervejs.

Alle er velkommen, og det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage i workshoppen.

Fra den 31. oktober udstilles børnenes ikoner i en uge frem som en del af udstillingen med Djomas og Michail Kudinows værker. Derefter kan børnene få udleveret deres egne værker.

Udstillingen af de mange værker forløber fra den 24. oktober til og med den 8. november 2015. I denne periode er udstillingen åben torsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 13 – 16.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.