fbpx
Mobile Menu Icon

BYGGEGRUND & LÆNGEHUS: FRA 3.595.000 kr.

Særpakke: Milton Længehus 150 m2 med prisgaranti og byggegrund 3 i Marens Minde

Har I en drøm om at bo i et helt nyt, topmoderne hus tæt på vandet? Med grønne løsninger og en virkelig god planløsning?

Med denne særpakke kan I vælge at få bygget dette lækre, rummelige længehus på 150 m² på byggegrund nr. 3 i Nicolinelunds nye, hyggelige landsbykvarter, Marens Minde.

Få sikkerhed mod prishop – skriv under med byggefirma inden 1. maj. Så er I godt i hus inden jul 2021.

Så er du og familien sikret det perfekte fundament for det gode liv midt i en æblelund tæt ved havet og ved den store, skønne blomstereng med sø og grøft. Huset er energioptimeret og har bæredygtige energiløsninger med jordvarme.

Særpakken indeholder:

  • Topmoderne længehus på 150 m2
  • Naturskønt beliggende sydvestvendt byggegrund (nr. 3) på ca. 850 m2 – se placering
  • Integreret carport og udhus 46 m2
  • Vølund luft til vand varmepunpe
  • Gulvvarme i hele huset
  • Anlagt indkørsel
  • Optimal planløsning med bl.a. køkken/alrum, 4 værelser, 2 badeværelser og bryggers

Med i købet får I adgang til dejlig strandgrund og stort fælleshus på den charmerende Stolpegaard, som ramme for det gode naboskab. I får også tre skønne træer og havedesign workshop i gave af Nicolinelund.

I kan naturligvis sætte jeres eget præg på huset i tæt dialog med Milton Huses dygtige folk. Særprisen fra 3.595.000 kr. påvirkes, hvis jeres ønsker er af ekstraordinær karakter. Priseksemplet er udtryk for ovenstående beskrivelser uden særlige tilvalg.

Huset er endnu ikke opført og er et priseksempel. Byg-nyt-eksemplet er blot ét ud af mange muligheder i Nicolinelund. Milton Huse bygger det du drømmer om. Billederne er modelfotos.

Beliggenhed

Villaen her kommer til at ligge naturskønt mellem Tryggevælde Ådal og Køge kyst, i Nicolinelunds nye landsbykvarter Marens Minde, som samler trådene til et bæredygtige liv i pagt med naturen.

Marens Minde udstykkes som et bolig-naturområde, der med sine naturvenlige haver, blomstereng, søer og mange træer, skal gavne biodiversiteten og give gode levesteder for dyr, fugle og insekter.

Er I glade for at bade, sejle kajak eller fiske, skal I blot et smut ned ad Havstien, så er I fremme ved strandgrunden i løbet af fem minutter.

Tæt på det hele

Nicolinelund ligger godt syv km syd for Køge By, der har et aktivt kulturliv, stor biograf, markedsdage på torvet, skønt havneliv og masser af flotte specialbutikker.

Blot ti minutter på cykel fra Marens Minde ligger gode indkøbsmuligheder med bibliotek, cafe, apotek, bager, læge- og tandlæge og meget mere.

Skole, daginstitutioner, SFO, legepladser og idrætsfaciliteter ligger i gå-afstand – et smut gennem stier og lukkede veje i Nicolinelund.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de naturglade på 50+
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.