fbpx
Mobile Menu Icon

Byggegrunde

SJÆLLANDS MÅSKE MEST VISIONÆRE VILLAPROJEKT

Æblelunden tæt ved havet vokser sig til en karismatisk samling af mindre, bæredygtige landsbyer fuld af nærvær, fællesskab og tætte bånd til naturen.

Marens Minde rummer 40 nye smukke byggegrunde. Grundene er fra 817 m2, og priserne begynder på 1.295.000 kr.

190902_Ledige grunde

Se oversigtskort over hele Nicolinelund

Et område for alle med ægte naturglæde
Naturen har siddet for bordenden ved alle planlægningsmøder omkring Nicolinelund. Derfor placeres veje, stier, søer og engen med vådområder sirligt efter terrænets topografi, og hér vokser træer, buske, græsser og blomster, som øger biodiversiteten.

I Nicolinelund tvinges naturen ikke til noget unaturligt, og der gøres mest muligt for at styrke levesteder for både vilde planter, smukke sommerfugle, vilde bier, pindsvin, egern og meget mere. Også selv om Nicolinelund vil vokse med 270 nye familier de kommende år. Man kan nemlig gøre begge dele samtidig, når man udviser omtanke og nærer oprigtig kærlighed til naturen.

Et meget synligt bevis for den grønne vision i Nicolinelund er den 40.000 m2 store eng, som vil ligge centralt ned gennem kvarteret fra boligerne i Nicolinelund mod syd og til havet mod nord. Læs mere om Nicolinelunds Eng.

Både engen og det dejlige fælleshus bliver samlingspunkt for aktiviteter med en naturdagsorden. Her er nok at glæde sig til. Og snart tager vi hul på de første arrangementer. Er du på venteliste, så får du også tilsendt invitationer.  Skriv på venteliste her.

Fire hyggelige landsbyer tæt forbundet med gårdens slægtshistorie
Det nye boligområde i etape 3 består af fire landsbyer. Den første landsby, som ligger tættest på Fælleshuset Stolpegaard, skal hedde Marens Minde. Maren var gift med sognefoged Christian Stolpe, der købte gården, som senere blev til Stolpegaard, i 1903. Hun har utvivlsomt elsket den gamle gård og landskabet omkring den, akkurat som vi andre værdsætter Strøby Egedes og Stevns’ fabelagtige natur.

Marens Minde og de tre øvrige landsbyer grænser alle op til det store engområde, og hver landsby får sin egen æblelund, sit eget charmerende gadekær, samt små, lukkede veje, der bugter sig gennem landskabet. Hele området beplantes med de særligt hjemmehørende planter og træer fra Stevns.

Fra gammel tid har landsbyen altid været det sted, hvor generationerne boede tæt og passede godt på hinanden. Man vidste, hvem hinanden var, og man var opmærksom på hinanden. Man levede med naturen, af naturen og i naturen. På samme måde bliver de fysiske og naturmæssige rammer skabt i Nicolinelund.

Nicolinelund bliver mere og mere et kvarter, hvor man lever i ordets bedst tænkelige betydning – med hinanden, med naturen, med havet og med højt til himlen. Et sted for alle, som har kærlighed til naturen.

Naturstier og snoede veje
På stier og veje i Nicolinelund skal alle kunne færdes trygt, uanset om man er tre eller 80 år gammel. Derfor etableres veje og stier i Marens Minde og i de øvrige kommende landsbyer efter den nyeste viden om trafiksikkerhed og æstetik og følger dermed også de principper, der gælder for etape 1 og 2 i Nicolinelund.

Vejene i Nicolinelund anlægges i snoede, organiske forløb for at skabe et godt æstetisk udtryk, men lige så meget af hensyn til trafiksikkerheden. Alle veje er asfalterede og omkranset af kanter af brosten og grønne udlæg med æbletræer og anden beplantning.

Havstien fortæller historien
Den slåede græssti, Havstien, der løber de ca. 500 meter fra Nicolinelunds etape 1 og 2 og ned til strandgrunden har i århundreder været vidne til livet omkring Stolpegaard, landskabet og havet. Det bliver den ved med at være, for den skønne forbindelse ned til havet forbliver naturligvis intakt som en integreret del af Nicolinelunds nye eng.

Æblelunden ved havet har vokseværk
Alle de gode kvaliteter, som allerede findes i Nicolinelunds to første etaper, genfindes i de nye landsbyer i etape 3 og forstærkes på flere fronter.

I etape 1 og 2 bor godt 90 familier, som allerede er godt i gang med at slå sig ned i en lang række forskellige villaer og i Nicolines Have med de 20 charmerende gårdhavehuse.

Med Marens Minde og de andre kommende landsbyer styrker vi den tiltrækningskraft, Nicolinelund allerede har.

Vil du høre mere om de første nye byggegrunde og dobbelthuse, og hvordan naturen sidder for bordenden i Nicolinelund, kan du bestille et telefonopkald fra Søren Lauritsen fra Nybolig  Køge. Bestil opkald.

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.