fbpx
Mobile Menu Icon

Marens Gårdhaver
– fællesskab for de aktive, naturglade på 50+

Som beboer i et af de 12 Marens Gårdhavehuse, som er under opførelse, får du en skøn bolig midt i naturen og lige ved havet – et sted, hvor du kan gøre en forskel for biodiversiteten og dyrelivet sammen med andre friske, naturglade naboer i den modne alder.

Vi er et moderne bofællesskab med delebilsmulighed, deleredskaber og med nyt kommende fælleshus i Stolpegaards charmerende længer. Vi har masser af godt samvær på kryds og tværs af generationer – i Strandhaven, ved gadekæret, i den biodiverse eng og hos hinanden.

De første af Marens Gårdhaver er klar til indflytning i sommeren 2025.

Kom til besøgs-søndag 16. eller 30. juni

Natur og fællesskab

Marens Gårdhaver er en del af Nicolinelunds nye naturudstykning, Marens Minde, tæt på Køge og på havet. Vi er allerede 34 familier, som i 2022 og 2023 flyttede ind i vores nybyggede villaer. Vi udvider nu vores fællesskab med 12 skønne gårdhavehuse til aktive, naturglade seniorer.

BO OG GØR EN GRØN FORSKEL: Vi skaber vores fantastiske bolignaturområde i samarbejde med grønne foreninger, blandt andre Danmarks Naturfredningsforening. Vi genskaber stevnsk natur og værner om dyre- og plantelivet i både haver og vores fælles naturområder. For at styrke biodiversiteten dyrker vi vilde haver og giver naturen førstepladsen i vores dejlige blomsterenge med hundredvis af træer, buske og skønne, sjældne æblesorter.

BO SAMMEN OG HVER FOR SIG: Marens Minde er et landsby-bofællesskab med naturen for bordenden. Vi nyder fællesskabet, men tilgodeser også behovet for privatliv. Vi hjælpes ad med at pleje de fælles naturarealer, vi har fælles redskaber og mulighed for delebil. Vi svinger leen i engen, hygger os sammen på naturdage, holder bioblitz og bygger fuglekasser med landsbyens unger, og har festlige nabodage og spændende aktiviteter, der gør os klogere på natur og miljø. Snart kommer vi også i mål med indretningen af vores fælleshus på den charmerende Stolpegaard, som ligger midt i kvarteret.

BO TÆT PÅ HAVET OG ÅDALEN: Stevns’ natur er Unesco verdensarv med de smukkeste kyster, strandenge og høje klinter. Hér i Marens Minde får du eng, gadekær og søer lige uden for døren. Der er ti minutters gang til Nicolines Strandhave med badebro – her fisker vi, sejler kajak, surfer, padler og solbader. Tæt på os ligger også den magiske Tryggevælde Ådal, Stevns’ kommende naturpark.

Gårdhavehusene

Seniorboligerne i Marens Minde opføres som lavenergihuse, der i ét plan forsynes med klimavenlig jordvarme, med flotte klassiske detaljer inspireret af Stolpegaards arkitektur. Boligerne får højt til loftet, store vinduespartier og sydvendte facader, der giver masser af lysindfald.

Det veldisponerede boligareal i hvert hus er på godt 120 m2 med åbent køkken, stor sydvendt stue, to skønne værelser, bryggers, badeværelse, gæstetoilet samt et lille haveskur. Du får også egen P-plads på vores fællesparkering, der er forberedt til el-ladestandere, samt fælles affaldsordning og fællesskur.

  • Grundene varierer fra ca. 390 m2 til ca. 519 m2 (forbehold for justeringer)
  • Priser fra 3.595.000 kr.
  • Indflytning: sommeren 2025.

Du kan tilpasse dit gårdhavehuse efter egne behov og ønsker – i forhold til køkkenindretning, ekstra værelse, terrassebelægning i natursten og andet udstyr.

Se tegninger

Se oversigtskort

Alle visualiseringer er vist med tilvalg og er vejledende – ændringer forbeholdes.

Små, vilde haver

Marens Gårdhaver leveres med haveanlæg med bøgehækbeplantning, artsrig plæne med særlig blanding af hjemmehørende danske urter og græsser, samt med mulighed for valg af terrassebelægning i røde natursten. Ved indflytning modtager du en gave fra Nicolinelund – et smukt hjemmehørende træ, som er det ene af de to hjemmehørende træer, du skal plante i din have, sammen med fem hjemmehørende buske. Den artsrige plæne og de hjemmehørende træer og buske er med til at styrke biodiversiteten i Marens Minde. Ved indflytning tilmeldes din have til ‘Slip Haven Fri’, som Danmarks Naturfredningsforening står for, og ”Vilde Haver’, som Foreningen Vild Med Vilje står bag.

Bygherre

Gårdhavehusene sælges og bygges af 3G Entreprise. Som led i byggemodningen af Marens Gårdhaver leverer Nicolinelund haveanlæg med bøgehækbeplantning, artsrig plæne med særlig blanding af frø fra vilde, danske urter og græsser, samt med mulighed for valg af terrassebelægning i rødlige natursten.

Kom til besøgs-søndag 16. eller 30. juni

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.