fbpx
Mobile Menu Icon

12 SKØNNE GÅRDHAVEHUSE PÅ VEJ

DER ER FIRE GODE GRUNDE TIL, AT DU FINDER HJEM I MARENS MINDE

Marens Minde er et naturvenligt landsbyfællesskab tæt på Køge og på havet, hvor vi allerede bor 33 familier i nyopførte villaer. Nu inviterer vi nye naboer i den modne ende inden for. Vi er snart klar med 12 skønne gårdhavehuse – indflytning i sensommeren 2024.

Der er fire gode grunde til at rykke teltpælene op og komme til bæredygtige Marens Minde i Nicolinelund:

1. DE SKØNNE GÅRDHAVEHUSE

120 m2 moderne bolig i klassisk landbostil. To solrige terrasser og lille, biodivers have. Lavenergi, lækkert interiør og fleksibel indretning.

2. DEN SKØNNE BELIGGENHED VED HAVET

Stevns’ natur er Unesco verdensarv med smukke kyster. Hér i Marens Minde får du eng, gadekær og søer lige uden for døren. Der er ti minutters gang langs vores havsti til strandhaven med badebro – her kan du fiske, sejle kajak, padle og solbade. Og lige så tæt på får du den magiske Tryggevælde Ådal, vores kommende naturpark.

3. DEN DYBERE MENING – MERE NATUR OG BIODIVERSITET

Vores nye landsbyer bliver anlagt efter alle naturkunstens regler i samarbejde med blandt andet Danmarks Naturfredningsforening. Vi genskaber stevnsk natur, vi værner om dyre- og planteliv, og vi sår urter, planter, træer og buske på livet løs i den store eng midt i kvarteret til gavn for biodiversiteten.

4. DET GODE FÆLLESSKAB

Marens Minde er et landsbyfællesskab med naturen for bordenden. På tværs af generationerne svinger vi leen i engen, hygger os sammen på naturdage, holder bioblitz med landsbyens unger, og har festlige nabodage. Vi har delebil, fælles haveredskaber, og vi er fælles om at pleje naturarealerne. Vi hjælper hinanden og gør vores hverdag nemmere og rigere med godt samvær. Snart er vi i mål med indretning af vores fælleshus på den charmerende Stolpegaard, som ligger midt i Nicolinelund.

SÅ…

… hvis du er du glad for naturen, og hvis vil du gøre en forskel for naturen sammen med os andre, så har du fundet hjem i Marens Minde. Læs mere om Marens Gårdhaver.

Marens Gårdhaver er på godt 120 m2
Stor sydvendt stue
Lyst køkkenalrum
To skønne værelser
Mulighed for ekstra værelse
Badeværelse og gæstetoilet
Bryggers med hvidevarer
Solrige terrasser
Skøn, biodivers have
Jordvarme og mulighed for solpaneler
Strandhave og skønt fælleshus
De arkitekttegnede gårdhavehuse er anlagt efter veldisponeret planløsning med højt til loftet og masser af lydindfald året rundt.
SE PLANTEGNINGER OG PRISER

Vi opfører nu 12 lavenergi gårdhavehuse, anlagt som to-og-to rækkehuse. De skønne seniorboliger er for de aktive, der elsker naturen og er til bofællesskab og privatliv på samme tid.

I får mulighed for en række spændende tilvalg til jeres gårdhavehus – både i forhold til køkkenindretning, ekstra værelse, terrassebelægning og udstyr.

Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.