fbpx
Mobile Menu Icon

Alle visualiseringer er vist med tilvalg og er vejledende – ændringer forbeholdes.

NYE GÅRDHAVEHUSE I VORES GRØNNE FÆLLESSKAB

TIL DE AKTIVE OG NATURGLADE +50

Marens Minde er et naturvenligt landsby-bofællesskab tæt på Køge og på havet. Vi er 34 familier på tværs af generationer, som bor i nyopførte villaer midt i skøn natur omgivet af rigt dyreliv. Vi udvider vores fællesskab med 12 skønne gårdhavehuse til aktive og naturglade naboer uden hjemmeboende børn.

De første boliger forventes klar til indflytning sidst på efteråret 2024.

MARENS GÅRDHAVER, DERFOR

1. BO OG GØR EN GRØN FORSKEL
Vi skaber vores fantastiske bolignaturområde i samarbejde med grønne foreninger, blandt andre Danmarks Naturfredningsforening.

Vi genskaber stevnsk natur og værner om dyre- og planteliv i både haver og vores naturområder. For at styrke biodiversiteten dyrker vi vilde haver og giver naturen førstepladsen i vores dejlige blomsterenge med hundredvis af træer, buske og skønne, sjældne æblesorter.

2. BO SAMMEN OG HVER FOR SIG
Marens Minde er et landsby-bofællesskab med naturen for bordenden. Vi værner om fællesskabet, men også om behovet for privatliv. Vi hjælpes ad med at pleje de fælles naturarealer, vi har fælles redskaber og mulighed for delebil. Vi svinger leen i engen, hygger os sammen på naturdage, holder bioblitz med landsbyens unger, og har festlige nabodage og spændende aktiviteter, der gør os klogere på natur og miljø. Snart kommer vi også i mål med indretningen af vores fælleshus på den charmerende Stolpegaard, som ligger midt i kvarteret.

3. BO TÆT PÅ HAVET OG ÅDALEN
Stevns’ natur er Unesco verdensarv med de smukkeste kyster. Hér i Marens Minde får du eng, gadekær og søer lige uden for døren. Der er ti minutters gang til Nicolines Strandhave med badebro – her fisker vi, sejler kajak, surfer, padler og solbader. Strandpicnic og Sct. Hans nyder vi også i strandhaven. Tæt på os ligger også den magiske Tryggevælde Ådal, Stevns’ kommende naturpark.

Læs mere om Marens Gårdhaver.

Gårdhavehuse på 120 m2
Stor, sydvendt stue
Lyst køkkenalrum
To skønne værelser
Mulighed for ekstra værelse
Badeværelse og gæstetoilet
Bryggers med hvidevarer
Solrige terrasser - morgen og eftermiddag
Lille, biodivers have
Jordvarme og mulighed for solpaneler
De arkitekttegnede gårdhavehuse har god planløsning, højt til loftet og flot lysindfald.
SE PLANTEGNINGER OG PRISER

Der opføres nu 12 lavenergi gårdhavehuse, anlagt som to-og-to rækkehuse. De skønne boliger er for de aktive på +50 uden hjemmeboende børn, der elsker naturen og er til bofællesskab og privatliv på samme tid.

I får mulighed for en række spændende tilvalg til jeres gårdhavehus – både i forhold til køkkenindretning, ekstra værelse, terrassebelægning og udstyr.

Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.