fbpx
Mobile Menu Icon

Byggegrund & Villa

I Nicolinelunds nye naturudstykning tæt på Køge og kysten er to ny landsbyfællesskaber med enestående byggegrunde ved at tage form.

34 naturglade familier er allerede flyttet ind i deres drømmehuse og har anlagt flotte naturhaver i Marens Minde. I efteråret 2024 forventer vi at skyde salget af ca. 30 unikke, kystnære byggegrunde i Christians Vang i gang. Begge landsbyer anlægges med naturen for bordenden og med godt fællesskab om den grønne dagsorden og bæredygtighed som omdrejningspunkt.
Læs mere om naturen og fællesskabet

Marens Minde

I naturskønne Marens Minde er der i øjeblikket én grund med direkte udsigt til landsbyens gadekær til salg.
Se pris og placering

Christians Vang

Udstykningens næste landsby, Christians Vang, ligger kun 300 meter fra havet, og hovedparten af de kystnære byggegrunde anlægges som udsigtsgrunde ud til eng og gadekær.

I løbet af efteråret 2024 er vi klar med mere information om de byggegrundene i Christians Vang, og vi forventer indflytning i løbet af 2025 og 2026.

Udover byggegrunde vil Christians Vang også rumme dobbelthuse i et skønt grønt bofællesskab. Mere information er på vej.

Tilmeld Christians Vangs nyhedsbrev – så er du blandt de første, som får besked, når salget de nye grunde åbner.
Tilmeld Christians Vang nyhedsbrev

Naturvenlige haver

Alle haverne skal anlægges efter naturvenlige principper, så de sammen med de store, fælles naturarealer vil udgøre et vigtigt bidrag til at løfte biodiversiteten, tiltrække dyreliv og skabe masser af nærhed til naturen.

Vælg selv byggefirma

I kan bygge jeres drømmehus med lige netop det byggefirma, I ønsker. Hent inspiration fra de mange nybyg huse, som allerede er opført i Nicolinelund af blandt andet Milton Huse, Lasse Larsen, HusCompagniet, Lind & Risør, Hybel og Eurodan.

Nicolinelund bygger gerne bro til dygtige byggefirmaer, som ønsker at opføre nybyg huse med mest mulig bæredygtighed inden for den byggeøkonomi, I har til rådighed.

 

Kort over hele Nicolinelund

Få mere at vide
Skriv eller ring til Søren Lauritsen, Nybolig. Telefon 61 20 00 23.
TILMELD NYHEDSBREV
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.
Besøg os
Tæt på naturen, havet og byen
NATURENS STØRSTE STEMME ER MED OS
Gårdhavehuse for de modne
Presse
"Nybyggeri med naturen som deltager"
Se indslag, hvor Nicolinelunds ejere, Käte M. Gjørup og Anker Nielsen fortæller om deres visioner for Nicolinelund.
"På Stevns bygges både for mennesker og dyr"
Ægtepar vil genskabe natur og give plads til trækfugle, sommerfugle, salamandere og oprindelige plantearter, når de udstykker marken omkring deres gård i Strøby Egede. Alma på 4 år fra Nørrebro er helt med på ideen.
I samarbejde med
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles ikke med tredjepart
Tilmeld nyhedsbrev
Vær blandt de første, der får besked om åbning af nye etaper og events i Nicolinelund.